Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 16.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 16.07.19

Дневен хороскоп – вторник – 16.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят има мощна енергия. Не се учудвайте, ако имате лошо настроение или ниско самочувствие

Овен – Днес енергията ви е доста силна. Намирате се на прав път, но ситуацията може да вземе странен обрат. Не е подходящо времето за провеждане на важни разговори. Вашата компания навсякъде ще е предпочитана, тъй като сте доста забавни и приятни.

Телец – Вашата социална активност се засилва, броят на различните контакти се увеличава. Позитивното отношение към другите ще спомогне за укрепване на отношенията от всякакъв вид, както лични, така и делови.

Близнаци – Днес ще се отдадете на активна работа, голяма част от нея ще е свързана с информация и документи. Прекомерното ментално напрежение може да окаже влияние върху състоянието на вашето здраве. Не се поддавайте на умишлени провокации!

Рак – Опитайте се да прекарате първата половина на деня възможно най-спокойно, като избягвате всякакви вълнения и стресови ситуации. Колкото повече преживявате, толкова повече енергия губите. Някои от вас ще станат лесно раздразнителни поради умора.

Лъв – Бъдете уверени, че ще се справите с отговорностите си. Има вероятност да получите предложение, на което няма да можете да устоите. Стойте настрани от хора, които вместо да действат, само се жалват. Ако им обърнете по-специално внимание, няма да ви оставят на мира.

Дева – Възможно е да имате притеснения, свързани с решаването на семейни и лични проблеми. Денят е подходящ за поставяне на нещата в ред. Времето е благоприятно за пазаруване, както и за развлекателни дейности, общуване с роднини, съседи, приятели.

Везни – През деня постепенно ще нараства вашият ентусиазъм. Каквато и да е действителната причина за това състояние, ще бъдете много ефективни в делата си. Вашето въображение може да роди много плодотворни идеи.

Скорпион – С упоритост и хъс ще действате през целия ден. Ще бъдете под влияние на емоционално напрежение. Вие сте готови на всичко, за да защитите интересите си и не сте склонни да правите компромиси, дори ако тяхната нужда е очевидна.

Стрелец – Днес ви очаква доста работа. Не изпускайте първата половина на деня, когато сте най-деловити, съобразителни, оперативни, активни. В резултат на утринната ви дейност може да се появи материал за размишления.

Козирог – Имате нужда от повече яснота във връзка с някои въпроси. Преразгледайте своите планове и помислете как да ги оптимизирате. Ако изразявате по кротък начин вашите мисли, ще накара другите да ви съдействат.

Водолей – Благоприятно време за интелектуални занимания. Вашата способност да възприемате информация просто бие всички рекорди. Не надценявайте обаче собствените си сили и не се нагърбвате с няколко неща едновременно.

Риби – Днес не сте застраховани от грешки, както в работата, така и в отношенията си. Не изоставяйте това, което сте започнали. Усилията ви няма да останат безуспешни, дори резултатите да се забавят и външната ситуация да показва друго.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има мощна енергия. Не се учудвайте, ако имате лошо настроение или ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. И ако се замислите, ще видите, че нямате основание да ги изпитвате. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Трябва да се настроите към търпение и решителност, защото може да имате проблеми в работата и в личния живот. Ако можете да държите негативните си мисли под контрол, най-вероятно ще успеете в това, което имате предвид.

Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати