Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 17 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 17 май 2022

Дневен хороскоп – вторник – 17 май 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете отворени за нови идеи, които ще ви гарантират по-добри резултати. Срещата с някого изглежда много поучителна и стимулираща. Изглежда сте пренебрегнали нечии чувства. Гласът на съвестта ви напомня да кажете думи на извинение.

Телец – Наближавате крайната си цел. Старайте се да не влизате в конфликти и спорове с колегите си. Бъдете дискретни и упражнете контрол над емоциите си. Не започвайте да компенсирайте липсата на настроение с излишно пазаруване.

Близнаци – Дребните неща няма да развалят настроението ви. Обърнете специално внимание на външния вид, ако искате да направите добро впечатление: днес ще ви посрещат и преценяват по дрехите. Това е особено важно за тези, които отиват на важни срещи.

Рак – Днес емоциите ще са водещи, а не толкова здравият разум. Бъдете внимателни! Това може да ви подтикне към грешни ходове. Използвайте добрите енергии да подобрите отношенията в семейството. Ако сте скарани, сега е време да заровите томахавката и да изпушите лулата на мира.

Лъв – В днешният ден сте склонни да отивате към емоционални крайности. Ще бъдете доста ентусиазирани и готови да се възползвате от добрите възможностите. Готови сте да посрещнете предизвикателствата.

Дева – Понякога нещата са относителни. Избягвайте варианта „всичко или нищо“ и различните предизвикателства, които могат да ви навредят. Забавете забързаното темпо и се отпуснете. Бъдете реалисти в оценяването на възможностите си.

Везни – Обстоятелствата неминуемо се променят, подберете най-добрия момент за действие. Реагирате твърде чувствително на всякакви дреболии, докато партньорът ви гледа на нещата с по-други очи и се стреми да успокои напрежението.

Скорпион – Бъдете много внимателни. Нуждаете се от силни гаранции, че някой ще изпълни своята част от задълженията в деловото сътрудничество. Относно душевното здраве е важно да съумеете да постигнете емоционален баланс.

Стрелец – Денят ще е благоприятен и ползотворен.  Следобеда е по-подходящ както за делови ангажименти, така и за обсъждане на важни въпроси от личен характер. Вашето положително отношение ще ви направи лесни и приятни за общуване.

Козирог – Обърнете внимание на конструктивните идеи. Не се изморявайте ненужно, като се заемате с твърде много задачи, концентрирайте се върху настоящите ежедневни неща. Среща с близки приятели ще бъде много приятна и интелектуално стимулираща.

Водолей – Вие се стремите да постигнете конкретни резултати, така че вероятно ще се дразните от колебанието или несигурността на другите. Липсва ви емоционална стимулация, затова планирайте среща с човек, който ще ви вдъхне допълнителна енергия и топли чувства.

Риби – Ограничете общуването с много хора днес. Може да станете жертва на енергиен вампир. Това може да бъде и близък човек, който дори не осъзнава какво се случва. Мърморенето и критиките, предизвикването на спорове са идеален начин да ви  „поизточат” малко енергия.

Съветите на Фортуна

Днес Вселената ни поднася енергията на радостта. Ден на усещане на радост от съществуването, придобиване на вътрешна свобода.  Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Енергията не благоприятства егоистите, затворените и мрачни хора. Този ден не е предназначен за преодоляване трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни.

Този ден е посветен на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Добре ще е да намерите дори и малък повод за празнуване. Намерете за себе си причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема