Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 17.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 17.03.20

Дневен хороскоп – вторник – 17.03.20 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за разрушение на старото, за коренни реформи, преобразования и промени

Овен - Сега не е подходящо да вземате важни решения. Ще трябва малко да почакате. Ако имате съмнения, споделете мислите си с доверен човек. Някои обстоятелства днес ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Телец - Денят ще е малко стресиращ за някои Телци. Трябва да имате по-реалистичен и практически подход към живота. Основно почистване на дома може да се превърне в чудесна идея, по време на която най-накрая ще се отървете от ненужните неща.

Близнаци - Няма нужда да хабите излишна енергия, да мислите за това, което не можете да направите. Концентрирайте вниманието си върху други важни позиции. Обстановката ще се подобри по-скоро, отколкото си мислите.

Рак - Нужно е да отделите малко вниманието си от другите ангажименти и да го насочите и към семейните дела. Положението на Луната в партньорския сектор на вашия знак е благоприятно за семейните отношения. Има възможност за успешно решаване на материалните проблеми на семейството. 

Лъв - Днес се старайте да не влизате в спорове и конфликти, не отговаряйте на провокации. Бъдете разумни и не купувайте неща, които не са ви необходими в момента. Вземете профилактични мерки за здравето.

Дева - Луната е във вашия дом на любовта, така че времето благоприятства обмена на мнения с любим човек, уреждането на противоречията и търсенето на общи гледни точки. Чувствата стават по-интензивни, много от вас имат желание да опитат нещо ново и необичайно в любовта.

Везни - Поради липса на енергия днес ще ви бъде трудно да се справите със сериозни и мащабни дела. Снижена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при разрешаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Скорпион - Емоциите ви са интензивни, въображението работи с пълна мощност. Водите се от желанието за комфорт и желанието за материално благополучие. Денят обещава да е доста спокоен, страстите да отшумят и да бъдат заменени от по-практични интереси, свързани с пари, собственост и пр.

Стрелец - Твърде е вероятно да бъдете провокирани и съзнателно подтиквани към определени действия. Звездите съветват да забавите темпото на живота, да живеете в компанията на любим човек и да се насладите на прости земни радости с него.

Козирог - Действията ви ще говорят по-красноречиво от думите ви. Пестете жизнените си сили, които са намалени. Малка промяна на обстановката ще ви повлияе добре на ума и тялото. Ще се почувствате комфортно в обществото на хората, които обичате.

Водолей - Запазете спокойствие. Рискувате да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под тяхно влияние. Размислете два пъти преди да действате.

Риби - Днес ще сте твърде емоционални, лесно обидчиви и с променливи настроения. Поради повишената ви уязвимост е по-добре да страните от другите. Тези настроения са само временни. Скоро всичко това ще отмине.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийният вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си и места, където има много хора.

Ден за разрушение на старото, за коренни реформи, преобразования и промени. Енергията на този ден е тежка и едновременно много мощна. Провокира човека към агресия и насилие, когато му се иска всичко да разрушава.

Енергията трябва да се отправя само към мирни цели и съзидание. Не е желателно да има прояви на агресия и войнственост. Избягвайте да форсирате събитията, да встъпвате в конфликти, да се товарите с чуждите проблеми, да спорите, да се поддавате на чувства като гнева и злобата. Голяма е вероятността за ПТП и травми.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети