Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 17.08.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 17.08.2021

Дневен хороскоп – вторник – 17.08.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Трябва да планирате старателно деня си, за да се справите с многото си отговорности. Не се паникьосвайте и останете съсредоточени върху действията си, защото само тогава ще успеете. Вашата прекомерна упоритост може да ви създаде неприятности.

Телец – Днес работата и делата ви ще отнемат много време и усилия. Трябва да се погрижите не само за тях, но и за личния живот. Помнете, че вашият партньор има нужда да получи повече внимание от ваша страна.

Близнаци – Неочакваните завои на събитията могат да попречат на плановете ви. Стегнете се и се старайте да не вземате прибързани, необмислени решения. Ще разберете, че с по-чувствителен подход към нещата, ще стигнете по-далеч в постигането на целите си. 

Рак – Звездите искат да предупредят да се пазите от двулични хора, които се преструват на ваши приятели. Опитайте се да се отървете от безполезните връзки. Но днес е подходящ ден за творчество, философски размисли, духовни практики. 

Лъв – Бъдете внимателни към малките неща и не надценявайте собствените си способности. Днес можете да намерите полезна информация, да научите много. Избягвайте да се хвалите, ще изплашите късмета си. Помнете, че щастието обича тишината.

Дева – Избягвайте празното и безсмислено общуване с хората около вас.  Не обсъждайте другите и не говорете лошо зад гърба им. Говорете за работа, за нещо интересно и полезно. Може да преминете през някакво изпитание.

Везни – Необходимо е да съблюдавате емоционално равновесие. Този ден е  благоприятен за комуникация с близки хора и приятели. Общуването ще ви донесе очевидни ползи и ще ви даде положителен емоционален заряд. 

Скорпион – Първата половина на деня може да е стресираща за вас, но няма от какво да се страхувате, защото ще можете да поправите нещата. В работата може да има много стрес и забавяне, но не със значителни последици!

Стрелец – В един момент може да станете доста упорити и доминиращи към другите, да искате да придобиете контрол над тях, но скоро ще го преодолеете, поради вашата добронамерена и щастлива личност!

Козирог В областта на работата може да допуснете грешки поради липса на концентрация, така че бъдете много внимателни! Във финансово отношение късметът може да ви се усмихне там, където не го очаквате!

Водолей – По финансови въпроси бъдете изключително внимателни, пазете се от измамници. Също така не е нужно да разчитате на обещаната помощ. Бъдете търпеливи, защото всички проблеми ще трябва да се решават самостоятелно.

Риби – В работата бъдете разумни, не действайте под влияние на емоциите. Не се страхувайте да поемете отговорност  – можете блестящо да се справите със задълженията си. Можете да продължите да живеете с мечтите си, но полагайте повече усилия, за да ги превърнете в реалност.

Съветите на Фортуна

До 16:38 часа може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Избягвайте мрачните мисли. Старайте се да ги трансформирате в позитивни. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Подходящо време за изчистване на организма и дома.

След 16:38 часа денят е благоприятен за развитие на партньорските отношения, укрепване на връзките и контакти. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене. Всички дела вървят добре. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни и няма да нанесат осезаема вреда. Ако чувствате упадък на силите и лошо настроение, помислете как да промените своя начин на живот към по-здравословен и въобще да се заемете със здравето си. След работното време наблегнете на почивката и спокойните занимания. Вечерта можете да се поглезите с релаксиращи процедури.                                            


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети