Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 17.11.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 17.11.2020

Дневен хороскоп – вторник – 17.11.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес може да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Ако действате внимателно и търпеливо, вие сте в състояние да преодолеете усложненията. Талантът ви да импровизирате ще е особено полезен при решаването на проблемите.

Телец – Има известна опасност днес да изразходвате неконструктивно енергията си. Времето не е подходящо за обсъждане на семейните въпроси, свързани с финансите или други. Бъдете търпеливи към близките си, дори ако вашите мнения се разминават.

Близнаци – Добър ден за уединение. Опитайте се да избягвате разногласията с любимите хора. Дори ако някой е виновен според вас, не си позволявайте да отправяте критики и отрицателни изявления за този човек.

Рак – Днес не всичко ще се случва по начина, по който сте очаквали. Не влизайте в конфликти с колегите си, както и не флиртувайте. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения. Не е време за изясняване на отношения. Нещата може да са задълбочат.

Лъв – Днес Луната е склонна да създава илюзии и заблуди. Разчитайте преди всичко на здравия си разум. Ако през последните дни сте били твърде напрегнати, сега можете да си позволите да се отпуснете.

Дева – Празният ход на Луната ще ви попречи да се справите ефективно с важните въпроси. Отложете всичко, което не е наложително и може да почака. Проверявайте всяка информация, която получавате. Не е необходимо за никъде да бързате.

Везни – Някой ще се опита да ви накара да промените гледната си точка по някакъв въпрос. Не се поддавайте на манипулации. Ако настроението ви в този ден е далеч от идеалното, не трябва да прехвърляте собственото си раздразнение върху другите.

Скорпион – Днес е добре да се погрижите за здравето си, да възстановявате силите си и да разтоварите нервната система от вашите преживявания чрез почивка. Използвайте времето да се концентрирате върху разработването на нова стратегия и тактика за бъдещите си действия.

Стрелец – Денят не е подходящ за делово общуване и работа с информационни източници. Добре е да избягвате изясняване на отношения. Дръжте емоциите под контрол. Всички противоречия ще бъдат разрешени, ако не бързате.

Козирог – Решавайте задачите една по една, не предприемайте нищо ново и важно, но е подходящо да завършвате започнатото. Може да изпитате стрес, ако се захванете с всичко наведнъж. Скоро ще настъпят промени, които ще ви вдъхновят и ще донесат положителни емоции.

Водолей – Денят ще премине спокойно, ако контролирате емоциите си и намалите общуването си. По-добре да избягвате обществени места - възможни са малки, но неприятни недоразумения. Намерете време за добра почивка, не се претоварвайте.

Риби – Ако ви изморява комуникацията с други хора, намерете възможност да прекарате известно време далеч от шума и светската суета, забравяйки за неотложните въпроси, потъвайки в атмосферата на романтика и мечти.

 

Съветите на Фортуна

На този ден пасивността е добре дошла за разлика от предишния ден. Бурната активност днес не е желателна. Прекарайте повече време в почивка.  Отдайте предпочитание на тихите и спокойни  занимания и съзерцание. Ако можете хубаво е да спите малко по-дълго.

Може да възникнат шансове, които да ви изглеждат благоприятни, но по-късно ще ви разочароват. Затова трябва да внимавате и да обмисляте много добре всички предложения. По-добре е да не бързате и да не вземате прибързани решения. Интуицията ще ви подскаже правилния отговор.

Провокативни фактори могат да се появят буквално от нищото. Не позволявайте на никого или на нищо да ви извади от релсите. С всички сили се стремете да съхраните тишината и спокойствието в душата си. Най-доброто, което можете да направите в този ден е да се настроите към безусловна любов, най-вече към себе си. Тогава никакви нежелани енергии няма да са страшни.

Луната се движи на празен ход от 09:56ч до 18:36ч. Нищо важно да не се предприема.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети