Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 17.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 17.12.19

Дневен хороскоп – вторник – 17.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден е за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение

Овен – Няма нужда да преследвате лесен успех и бързи печалби.  Разчитайте само на собствените си сили, не се надявайте да получите подкрепа отстрани. Не допускайте да ви обземат мрачни мисли, преминете към нещо приятно.

Телец – Планирайте деня по такъв начин, че да имате време да осъществите всички планове. Не се опитвайте да облекчите задачата си: отговорното отношение към работата е ключът към вашия професионален успех.

Близнаци – Луната увеличава чувството ви за отговорност. Ще се справите с изпълнението на всички задачи. Въпреки това е нужно правилно да разпределите силите си, за да не прекалявате с натоварванията: всичко правете умерено.

Рак – Очевидно способността ви да правите компромиси ще ви помогне да избегнете проблеми в отношенията.  Бъдете учтиви и дружелюбни с хората, които съдбата е изправила на пътя ви. Уредете задълженията си.

Лъв – Не е изключен обрат на събитията, използвайте всички възможности, които съдбата може да ви предостави. Искате да демонстрирате своята оригиналност и креативност, но бъдете внимателни.

Дева – Луната във вашия знак ви прави прагматични. Затова намерете възможност да обсъдите с половинката си общите парични планове. Бъдете подготвени за факта, че съдбата може да ви подложи на изпитание.

Везни – Днес по-добре да се въздържате от импулсивни действия и неразумни разходи. Много благоприятен ден за решаване на въпроси, свързани с личния ви живот, за анализ и планиране на събития.

Скорпион – Звездите съветват да не налагате мнението си на другите и да сдържате своята импулсивност. Трябва да се контролирате, преди да кажете нещо, в противен случай не се изключват личностни сблъсъци.

Стрелец – Този ден е благоприятен за старателна работа. Въпреки всичко, не прекалявайте с това, намерете време да се отпуснете. Звездите ви съветват да помислите за новите си планове без да бързате.

Козирог – Луната в Дева ви прави позитивно настроени, излъчващи любов и радост. Мрачните мисли ще си тръгнат, чувствата ви ще се освежат, светът ще видите с нови цветове. Внимателно наблюдавайте случващото се, за да откриете добрите възможности.

Водолей – Денят е хубав, носещ различни възможности за радост, стига да можете да ги видите. Настройте се позитивно. Днес вероятно няма да се чувствате добре сами, но в компания с приятели или добри познати ще прекарате чудесно времето си.

Риби – Добър ден да се срещнете с приятели, да сте на публично място, да се запознаете с нови интересни хора, да участвате в социални събития. Ще имате възможност да покажете най-добрата си страна.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден е за стремителни действия, носи творчески подем и вдъхновение, но след 09:17 ч. Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Също най-благоприятното време за начало на пътуване, командировка.

Най-удачното време за провеждане на творчески вечери, концерти и други подобни мероприятия. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно.

Ако в този ден извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети