Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18 октомври 2022

Дневен хороскоп – вторник – 18 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Не е изключено да срещнете трудности и пречки в деловите контакти. Възможно е да има забавяния и грешки при подписване на важни документи или отчети.  При първа възможност, опитайте се да намерите време за почивка днес, ще бъде по-добре.   

Телец – Очаква ви един доста динамичен ден. Ще се налага да правите по няколко неща наведнъж, да коригирате грешките на други хора или да завършите започнатото от някой друг. Да се разбирате с другите не винаги ще е лесно. Някои от вас ще трябва да се справят с неприятни и неискрени хора.   

Близнаци – Денят носи малко негативна енергия и ще бъде доста неспокоен, но все пак успешен. Добре е за работа. Ще се справите без проблем. Доброто настроение не само ще прогони мрачните мисли, но и ще възстанови цялостното самочувствие.    

Рак – Днес не поемайте много задължения и работа. Непременно си отделете малко свободно време, посветете го само на себе си. Няма да е излишно да се запишете за една сесия в СПА центъра. Твърде е възможно любовта ви да премине през превратностите на момента.  

Лъв – През целия ден, но особено следобедните часове е по-добре да избягвате претоварване и стресови ситуации. Все пак не можете да избягате от обстоятелствата. Това време е по-подходящо за релакс, отколкото за досадна работа или правене на планове за бъдещето.  

Дева – Денят ще започне с някои трудности, решаване на важни въпроси. Справянето с тях ще бъде все пак по-лесно, отколкото може да се очаква. Може би ще се намери дори някой, който с радост ще ви помогне в това.  

Везни – Денят ще донесе повече стрес, което ще окаже влияние върху нервната система. някои събития ще предизвикат безпокойство. Психичното натоварване значително ще намали настроението и самочувствието.  

Скорпион –Днес може да се чувствате малко неразположени и в леко меланхолично настроение. Избягвайте местата, където има струпване на повече хора и можете да се почувствате напрегнати. В никакъв случай не влизайте в спорове, търсене на правото.  

Стрелец – По-добре е да започнете деня с най-важните и сериозни неща. Ще постигнете много, ако не си губите напразно времето. Сами ще се справите с решаването на трудни въпроси, но ще е добре дошла и помощта, предложена от приятели.   

Козирог –Очаква се трудна работна среда, но благодарение на вашата общителност и здравомислие, ще успеете да разрешите всички несъответствия.  Вместо да се тревожите за нещо, помислете дали не можете да извлечете бонуси от ситуацията.

Водолей – Днес могат да настъпят неочаквани промени, които да ви принудят да промените плановете си. Добре е за такива случаи да имате резервен вариант. Обърнете внимание на това как се развиват отношенията ви с другите. Внезапно може да се окаже, че някой е обиден от вас.

Риби – Приливът на чувства ще бъде свързан не само с особеностите на настоящия момент и личен темперамент, но и с предстоящия развой на събитията, който вече се усеща в малките неща. Ако в любовта стигнете до задънена улица, потърсете нови пътища.

Съветите на Фортуна

Кармичен ден. Денят носи силен енергиен заряд. Ден за разрушение на старото, коренни реформи, преобразования и промени. Препоръчва се да се запази състоянието на вътрешна концентрация и вътрешно спокойствие. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри. Активността е безполезен разход на сили.  Старайте се да не допускате грешки. За предпочитане е по-малко да общувате и въобще се въздържайте от важни дела.

Може да ви се стори, че хората сами създават спорове, конфликти и провокират скандали. Избягвайте места, където има много хора, дискотеки, стадиони и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Не бива да се гневите. Ден за покаяние и прошка. Добре е да се прави очистване на дома на всички равнища - от чистене, изхвърляне на старото и ненужното до магически ритуали.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати