Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18.01.22

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18.01.22

Дневен хороскоп – вторник – 18.01.22 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – С помощта на Плутон и тази на вашите близки, които ви насърчават, ще си възвърнете контрола над професионалния живот. Тогава ще бъдете доста по-спокойни. Денят обаче не е добър за инвестиране на пари. Независимо дали става дума за създаване на бизнес или за закупуване на недвижим имот, планетарната атмосфера е неблагоприятна.

Телец – След няколкото разочарования от последните няколко дни, този нов ден обещава да бъде много по-добър, благодарение на пълнолунието във вашия трети дом. Възползвайте се от благоприятния ден, за да се отдадете на любимите си хобита и занимания.

Близнаци – Пазете се от ненужни разходи. Трябва да управлявате по-добре бюджета си и да избягвате излишните покупки. Помислете два пъти, преди да купите нещо, ще видите, че наистина нямате нужда от това!

Рак – Денят ще бъде пълен с изненади и добри новини. Вие сте много ентусиазирани и изпълнявате мисиите, които се изискват от вас, с ентусиазъм. Това е добър ден за срещи и събирания в тясна компания. Възможен е успешен обмен на полезни идеи и информация.

Лъв – Днес Лъвовете трябва да предпочетат самотата: това ще им помогне да се възстановят, да подобрят здравето си или да спестят лични ресурси. Дори и най-активните и общителни представители на знака трябва да намалят външните контакти и умерена физическа активност.

Дева – Ще имате добра възможност да блеснете в работата. Може би предпочитате да играете на сигурно, когато става въпрос за вашата работна ситуация. Всичко идва в точното време за всеки, който умее търпеливо да чака.

Везни Подреждането на планетите показва, че ще си прекарате наистина добре. От страна на семейството ще царува хармония и спокойствие. Това ще бъде моментът да поговорите за много важни житейски проекти, които ще ви позволят да продължите напред.

Скорпион – Днес не трябва да поемате необмислени рискове, като се впускате в инвестиции, които на пръв поглед изглеждат много печеливши. Не забравяйте, че предпазливостта е майката на безопасността и предпочитайте сигурността пред спекулативните желания.

Стрелец – Усеща се влиянието на Нептун и атмосферата около вас е наелектризирана. Опитайте се да не ескалирате ситуацията и проявете сдържаност, защото можете бързо да се окажете в центъра на потенциално вреден конфликт за вашето бъдещо развитие.

Козирог – Малко напрежения и конфликти с любимите ви хора може да ви накарат да се почувствате леко изтощени. Може да съжалявате за някои думи, изречени от гняв. За щастие, подобно на настинките, това е вид „заболяване“, което винаги изчезва с времето.

Водолей – Влиянието на Уран ви дава чувство на недоволство, което проявявате с лекота, подпечатана с авторитет. Отличавате се с изкуството на капризите и сте особено трудни за партньорите  и ухажорите си.

Риби – Марс може да доведе до раздразнителност. Родените в трета декада, ще бъдат под влиянието на Нептун и ще трябва да удвоят бдителността си, за да избегнат конфликтни ситуации с членовете на обкръжението си.

Съветите на Фортуна

Днес има Пълнолуние в знак Рак. В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността и емоционалната нестабилност. Не допускайте да сте обсебени от мисли за тревоги, проблеми, затруднения. С това няма да помогнете да се разреши проблема. Най-доброто решение е да отклоните ума си от това и да започнете да си представяте прекрасни, весели, приятни, радостни неща, които ще ви се случат, след като нещата се разрешат.

Препоръчва се повече пасивност. Време за почивка от напрегнатите и активни дейности, които са били предприети в последните няколко дни. Хубаво е всеки, който има възможност да почива, да си полежите на дивана, да поспите, да четете книга, да гледате филми, макар най-добрият вариант е да сте на разходка навън.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати