Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18.02.20

Дневен хороскоп – вторник – 18.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва да се бърза, нужно е да има повече разсъдливост

Овен – Днес обърнете внимание на информацията, която получавате, не вземайте прибързани решения и внимателно анализирайте получените бизнес (или други) предложения. Избягвайте да обсъждате лични проблеми с другите.

Телец – Днес останете верни на принципите си, проявете твърдост на характера и поддържайте идеите си. В този ден не извършвайте необмислени действия. Слушайте интуицията, тя ще ви подскаже как да действате правилно.

Близнаци – Днес не вземайте прибързани решения. Рискувате да сбъркате. Гледайте на нещата философски и бъдете търпеливи. Не бързайте да разказвате на другите за вашите планове. Следобед внимателно подхождайте към решаването на финансовите въпроси.

Рак – Днес нерешителността е неподходяща, а пасивността няма да допринесе за успешното развитие на делата. В отношенията с другите бъдете дипломатични, отнасяйте се към всичко спокойно.

Лъв – Днес бъдете активни и не се поддавайте на трудности при никакви обстоятелства. Ако този ден трябва да вземете важни решения, тогава го направете въз основа на собствената си интуиция и опит.

Дева – Днес не бива да форсирате събитията. Препоръчително е да приемете за себе си състоянието на нещата такова, каквото е. Общуването с колеги ще бъде благоприятно, можете да обсъдите съвместни действия или проекти.

Везни – Имате шанс да постигнете добри резултати по всички въпроси. Когато пазарувате, старайте се да не харчите много. Прекарайте вечерта в компанията на приятели или се отпуснете в обичайната си обстановка.

Скорпион – Само последователността във вашите действия ще ви позволи да достигнете целта и да завършите успешно това, което сте започнали. Вечерта се отпуснете повече и разговаряйте с близките си.

Стрелец – По време на работа събитията ще се развият благоприятно. Днес ще бъдете пълни с желание да действате, да експериментирате и да поемете малък риск. Бъдете внимателни, може да възникнат значителни разходи.

Козирог – Дръжте опонентите си под око, те могат да плетат интриги зад гърба ви. Необходимо е да се намерят варианти за решаване на финансови проблеми. Трябва да се избягват нови дългове и разходи за дреболии.

Водолей – В този ден е по-добре да се задоволите с това, което е, не бива да насилвате събитията. Звездите не препоръчват да започвате важни неща и да уреждате отношения с другите. През този период всяка незначителна физическа активност ще бъде полезна.

Риби – Днес ще бъде трудно да се разчита на успеха в събитията и да се доверите на другите. Подходете към решението на текущите проблеми с цялата отговорност. Не трябва да се разчита на външни мнения. По-добре е да се оправите сами.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, посветен на вътрешния мир на човека. Хубаво е да се прекара в уединение и размишления, в съсредоточаване и самовглъбеност. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. Не трябва да се бърза, нужно е да има повече разсъдливост. На всяко събитие или съвпадение трябва да се гледа като обръщение на Висшите сили към вас.

Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпа на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не извършвайте излишни действия. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. Не са препоръчителни контактите и активността. Нови дела да не се започват, но могат да се довършват старите.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети