Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18.05.21

Дневен хороскоп – вторник – 18.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Можете да поемете инициативата във всички сфери на живота, да заявите смело своите желания, очаквания и намерения. Не се страхувайте да привлечете вниманието към себе си - сега е полезно. Ако много хора разберат за вашите постижения, скоро ще получите интересни оферти.

Телец – Разчитайте на собствените си сили, тогава шансовете ви за постигане на успех ще бъдат много по-големи. Не се оставяйте да ви подвеждат другите. Търсете самостоятелни решения на проблемите си.

Близнаци – Подхранвайте ума си с нови знания. Прочетете интересна информация онлайн или някоя книга. Има знания, които могат да се получат отвсякъде, но хората са най-добрият ресурс. Помолете някой да ви обясни нещо, ако това ви е необходимо.

Рак – Днес няма да ви е лесно да се съсредоточите върху работата. Ще имате много причини да се разсейвате и ще сте склонни да се поддадете на изкушението да отложите всички въпроси за по-късно.

Лъв – Денят ще донесе вдъхновение в работата. Очакват се много контакти и комуникация. Можете да срещнете хора, които ще ви открият нови перспективи. Звездите ви предупреждават днес да внимавате с парите и да не вземате важни решения относно финансите.

Дева – Съсредоточете се върху решаването на практическите проблеми: с тях се справяте най-добре. Денят предразполага към спорове и изясняване на отношения. Може да има незначителни разногласия с околните.

Везни – Разчитайте както винаги на себе си и по-малко се интересувайте от мнението на другите. Така ще бъде по-лесно да постигнете успех. Други хора може да се обръщат към вас за съвет. Но бъдете предпазливи какво им казвате, защото някой може по-късно да ви обвини в нещо.

Скорпион – Малко вероятно е да бъдете в състояние да решите всички задачи, които този ден са определени за вас. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари дела или да поправите по-рано направените грешки.

Стрелец – Спокоен ден, който ще донесе усещането за изпълнен дълг и добре свършена работа. Имате достатъчно сили да се справите с всички въпроси, но се опитайте да си изберете приоритети, за да не се претоварвате.

Козирог – Некадърността или глупостта на някои хора днес ще ви изнервя неимоверно много. Старайте се разумно да подхождате към всичко и всички. Запазете спокойствие и не давайте външен израз на емоционалните изблици.

Водолей – Опитвате се да се справите с няколко неща едновременно, въпреки че е по-добре да се концентрирате върху едно нещо само. Успехът ще се усмихне на онези, които не се страхуват от нестандартни решения и оригинални действия.

Риби – Настроението ви е променливо и е време да престанете да виждате проблеми там, където няма. Още в средата на деня ще почувствате, че ви е нужна почивка. Вечерта е по-добре да не планирате нищо особено досадно.

Съветите на Фортуна

Това е доста труден ден, не бива да се претоварвате нито физически, нито емоционално. Днес е добре човек да се покае, да поиска прошка, да отиде на църква. Като цяло този ден може да се счита за един от най-добрите дни по отношение на покаянието и духовното развитие, така че би било идеално да се съсредоточите върху вътрешното духовно развитие, да поискате прошка от Бог.

Запалете свещ и си представете как всички ваши оплаквания, недоволства и всичко, което гризе и измъчва душата ви, започва да гори в огъня. Трябва да се освободите за потока от нова и чиста енергия. Ако човек се концентрира добре върху пламъка на огъня, тогава може да се получи голямо откровение. Също така на този ден всякакви ритуали за пречистване с огън са много ефективни.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати