Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18.08.2020

Дневен хороскоп – вторник – 18.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

През този период се увеличава вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове

Овен - Изпълнени сте с противоречиви стремежи и желания, които не могат да се изпълнят в този ден. Полезни ще ви бъдат съветите и препоръките на хора, отнасящи се към всички проблеми със здрав хумор. Това ще повдигне настроението ви и ще ви избави от раздразнителността.                                                           

Телец - Не зацикляйте върху една работа, а обърнете внимание и на други неща. Същото важи и в личните ви отношения. Ако не можете да разговаряте с любимия човек по една тема, прехвърлете разговора върху друга тема.

Близнаци - Не е желателно да се стига до преумора, а напротив - правете по-често почивки. Възможни са парични постъпления, които ще позволят да направите отдавна планирани покупки или да решите някои битови проблеми.

Рак - За някои денят може да се окаже прекалено сложен. Негативните тенденции са като подводни камъни, не се виждат. Може да се сблъскате с проблеми в различни области. Понижение на жизнения ви потенциал.         

Лъв - Денят повече подхожда за работа, отколкото за развлечения. Да се избягва престоя в съмнителни компании и лекомислените изказвания. Подобряване на личните отношения ще има при тези, които са готови да си признаят своите грешки и да не ги повтарят в бъдеще.              

Дева - Ако не изпитвате радост от живота, от работата си, от личните връзки, може би е време да се вслушате във вътрешният си глас. Следвайте повелите на сърцето си, бъдете верни  на своята истина, на собствените си желания.         

Везни - Жизненият ви потенциал е значително занижен. Може да се чувствате отпаднали и да загубите интерес към обичайните си занимания. Не е лош денят за влюбените, но въпреки това съществува вероятност от дребни пререкания.

Скорпион - Макар този ден да не може да се нарече лек, вие напълно можете да го преживеете и без големи загуби и сътресения. Главната трудност се състои в това да устоите пред съблазните и да не се поддадете на провокациите.

Стрелец - Вашите стремежи са твърде разнообразни, а възможностите прекалено ограничени, което може да се яви причина за душевния дискомфорт. Появяването на нови помощници или съюзници може да промени ситуацията към по-добро.

Козирог - Звездите са на ваша страна. Можете да се движите напред, да действате по вашите цели - няма да имате големи затруднения. Помощници вероятно ще се намерят, но именно вие трябва да ръководите всичко.

Водолей - Научете се да пазите личната си сила и да не позволявате на чуждото мнение да ви отклони от следване на собствената ви истина. Бъдете внимателни към близките си, особено към по-старите от вас - не е изключено да се зародят конфликти.   

Риби - Денят не е особено продуктивен. Днес не сте готови за делови подвизи и сериозен труд, затова пък сте настроени за почивка и приятно прекарване на времето. Денят ви дава шанс да получите полезна информация или да научите нещо, което ще ви бъде полезно скоро.      

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има тежка енергия. Символ на днешния ден е октоподът, който със своите пипала от негативни мисли и отрицателни емоции може да обгърне цялото ви съзнание, затова се постарайте да не губите контрол над себе си, да не избухвате.

През този период се увеличава вероятността за възникване на различни видове конфликти и спорове. И ако навреме не се овладеят, острите ситуации могат да преминат във враждебни отношения за дълго време. Трябва да сте особено сдържани, търпеливи и внимателни. Бъдете толерантни към недостатъците на други хора, не реагирайте прекалено бурно на нередностите. Просто всичко трябва да се възприема с хумор и ирония. Не вземайте всичко при сърце. Не допускайте в съзнанието си отрицателни мисли и негативни емоции, борете се с тях.                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети