Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 18.12.2018

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 18.12.2018

Дневен хороскоп – вторник – 18.12.2018 - Tribune.bg
Снимка:

Внимателно планирайте това, към което искате да пристъпите. Добре е да довършвате започнатото

Овен – Денят едва ли ще донесе значителни успехи. Сега не е време да вземате важните решения. Добре ще е малко да почакате. Ако имате някакви съмнения, споделете мислите си с доверен човек. Това ще ви помогне да подредите мислите си.

Телец – Ден на добри идеи и смели планове. Имате реалистичен и практически подход към живота. Вие сте оптимисти за бъдещето и добре правите: често това е основата на успеха. Може да се почувствате изолирани от някого и това да ви създаде емоционални и психически вълнения.

Близнаци – Денят не е толкова лош, колкото изглежда на пръв поглед. Опитайте се да се фокусирате върху доброто и да не се разстройвате поради малките неуспехи. Може да има неочаквани срещи и те няма да бъдат прекалено приятни.

Рак – Началото на деня обещава изненади и неочаквани неща. По това време много неща могат да не вървят по план, но бързо ще вземете правилното решение. Нужно е да отделите малко вниманието си от професионалните ангажименти и да го насочите и към семейните дела.

Лъв – Втората половина на деня ще премине по-спокойно и плодотворно. Ще бъде лесно да се справите с актуалните дела. Може да правите планове, но с повишено внимание, защото сте склонни да надценявате късмета си и да разчитате на подкрепата на звездите, където би било по-разумно да разчитате на собствените си сили.

Дева – Спокоен и благоприятен ден. Вие правите нещата добре, успявате да завършите това, което сте започнали по-рано. Успехът е възможен дори, когато не сте го очаквали. И това не е късмет, не резултат от комбинация от обстоятелства, а естествен резултат от работата ви.

Везни – По това време много неща изглеждат прости и разбираеми, може би си мислите, че има шанс да се постигнат поставените цели, без изобщо да се полагат усилия за това. Но всичко е съвсем различно: трябва да работите, в противен случай няма да стане нищо.

Скорпион – Началото на деня е доста напрегнато. Появяват се много нови неща за вършене и не с всички е възможно да се справите бързо. Не са изключени дребни недоразумения, поради които няма да е възможно да стигнете до край.

Стрелец – Успешно стартиране на деня. По-добре е да не се отлагат за по-късно важните въпроси и отговорни срещи. Като цяло, много ще зависи от способността ви да действате бързо и съобразително.

Козирог – Пестете жизнените си сили, които леко са намалели. Една промяна на обстановката ще ви повлияе значително добре на ума и тялото. Ще се почувствате прекрасно в обществото на близки или приятели.

Водолей – Важно е да запазите спокойствие. Има риск да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания. Следобедът е подходящ за пазаруване. Можете да купите необичайни неща: няма да направите грешка с избора.

Риби – Днес избягвайте да влизате в спорове и не отговаряйте на провокации. Бъдете разумни и не купувайте неща, които не са ви толкова необходими в момента. Време е да вземете профилактични мерки за здравето.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Преди обяд Луната прави съвпада с Уран, поради което могат да се появят добри и оригинални идеи. Имате шанс да се отървете конструктивно от натрупаното напрежение – възможно е да получите подтик да кажете на другите всичко, което не сте посмели да им кажете досега, или да направите нещо, за което ви е липсвала решителност.

Днес космическата енергия е способна да пробуди скритите резерви в човека и да го преобрази напълно. Прекрасно време, за работа върху себе си. Денят има много силна енергия, затова трябва да бъдете внимателни при използването й. Подходящо за активни действия, но при условие, че ще бъдете внимателни и предпазливи, не се претоварвайте, за да не изразходвате напразно силите си. Внимателно планирайте това, към което искате да пристъпите. Добре е да довършвате започнатото. Да не се предприемат рисковани дейности. Избягвайте спорове и провокации.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети