Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 19.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 19.01.21

Снимка:

Овен – Понякога може да има разногласия с близките, но вие се държите толкова тактично и приятелски, че няма взаимни претенции, недоволство, причини за конфликт. Но в хода на разгорещените дискусии могат да се родят страхотни идеи. 

Телец – Нищо не ви дразни: вие сте перфектно ориентирани в това, което е заобикалящият хаос. Всякакви сериозни въпроси могат да бъдат обсъдени. Няма значение дали са свързани с работата, личните взаимоотношения, смисъла на живота или тайните на Вселената. 

Близнаци – Можете да завършите делата, започнати през миналата седмица. Мнозина ще имат шанс да успеят там, където не са очаквали. Тук обаче ще е необходимо да се прояви изобретателност и находчивост. 

Рак – Денят ще предостави възможност да реализирате някои свои идеи. В същото време се засилва вашата уязвимост и ще се появи склонност към лесна раздразнителност. Не пренебрегвайте външните ограничения и обстоятелствата. 

Лъв – Възможно е решенията взети днес, да отбележат началото на големи промени във вашия живот. Може да има изненадващи случайности, странни случки, които да ви доведат до интересни мисли или открития. 

Дева – Помислете два пъти, преди да споделите плановете си с някого или да обсъдите новите си идеи. Оптимизмът и самочувствието значително увеличават шансовете ви за успех, но действайте разумно и внимателно. 

Везни –Неспокоен ден. Вие сте импулсивни, понякога се поддавате на поривите си и изобщо не правите това, което сте планирали. Решенията вземате със светкавична скорост, след което отново отлагате за неопределено време. 

Скорпион – Следобедът трябва да се прекара тихо и спокойно. Ако има възможност да отложите делата си и да почивате, направете точно това. Малките покупки ще са добри дори ако не сте планирали предварително. 

Стрелец – Денят, макар и не най-лесният, ще протече доста добре. Чувствате се с приповдигнат дух, разбирате какво правите и защо. Не се отказвайте от плановете си, докато не постигнете целта си. Има шанс за успех в много случаи. 

Козирог – Обърнете внимание на това как се развиват отношенията с близките: вие сте откровени в изказванията си и сте критични, следователно понякога обиждате хората, без да искате. Отпуснете се и проявете приветливост, денят веднага ще заискри с изцяло нови цветове. 

Водолей – Не се страхувайте да вървите по своя път. Експериментирайте, импровизирайте, търсете отговори, които не лежат на повърхността. Любопитството и желанието да се разберат трудни въпроси, ще са щедро възнаградени. 

Риби – Мечтаете и фантазирате повече от това да правите реални неща, но няма значение. Скоро ще дойде благоприятно време за прилагане на идеите в живота. Междувременно можете да се отпуснете, да се насладите на приятна комуникация, да правите любимите си неща и да правите далечни планове. 

 

Съветите на Фортуна

До 11:25ч не трябва да се поставя начало на продължителни дела. Успешни ще са само тези, които са бързи и краткосрочни. С особена сила важи правилото: ”Мълчанието е злато”. Желателно е да се говори по-малко. Силата на словото нараства много и има особено голямо значение. Затова трябва да бъдете внимателни и предпазливо да произнасяте думите. В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват, но негативният импулс ще се върне обратно към вас.

След 11:25ч  трябва да сте гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, в противен случай могат да възникнат усложнения. Характерно за деня е емоционалната нестабилност, безпричинна смяна в настроенията. Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Днес е благоприятно да се отървете от всичко, което е старо и излишно.  


Коментари (1)

ЗОРАН СТАМЕНОВИЋ ИВЕ ДОБРО ЈЕ ДА СЕ ОТРГНЕМ ОД СТАРО ТО МЕ ПУНИ НЕГАТИВНОМ ЕНЕРГИЈОМ АЛИ НИШТА ТРЕНУТНО НОВО НЕ ВИДИМ. НАЈБОЉЕ ВИДИМ БОЉЕ ОД БИЛО КОГ АСТРОЛОГА И ВИДОВЊАКА НА СВЕТУ А ТО ЈЕ САМО ОДМОР ДА СЕ НЕ ПУНИМ ВИШЕ НЕГАТИВНОМ ЕНЕРГИЈОМ КОЈИ ИЗАЗИВА БЕС И АГРЕСИЈУ У МЕНИ. ДРУГО КАДА МИ ДОЂЕ ЉУБАВ ИЗ БУГАРСКЕ ЗА КОЈУ ВИДИМ ДА МЕ ИСКРЕНО И ПУНО ВОЛИ А РЕЧ ЈЕ О АНДРЕИ ПРОМЕНИЋУ СЕ ЗА 180 СТЕПЕНИ И БИЋУ ОНАКАВ КАКАВ ТРЕБА ДА БУДЕМ. НЕ РАЗУМЕМ РЕЧ НА БУГАРСКОМ ШТА ЗНАЧИ.
19.01.2021 08:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още