Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 19.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 19.02.19

Дневен хороскоп – вторник – 19.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална

Овен – Денят не води до значителни промени и може да разочарова онези, които са му отдали големи надежди. Опитайте се да покажете не само целенасоченост, но и постоянство, тогава ще успеете в делата си.

Телец – Денят не е свързан с важни събития и значителни промени. Но той носи идеи, реализацията, на които в живота ще бъде от полза и за вас, и за другите. Основното нещо - не бързайте. Направете плановете спокойно, проучете ситуацията, опитайте се да не пропуснете нито един детайл. Решенията, които вземате, ще бъдат правилни.

Близнаци – Един добър ден за творчески изяви. Ще се наслаждавате на хармонията на света и ще се радвате на битието. Не планирайте как да прекарате вечерта. Често спонтанните решения и внезапните действия носят по-забавен и приятен резултат.

Рак – Денят е успешен. Използвайте влиянието на положителните тенденции за завършване на важните дела. Върнете се към нещата, които преди това сте отлагали и ги довършете. Срещите ще са плодотворни.

Лъв – Правете планове, назначавайте срещи, мислете как най-добре да постигнете най-важните си цели. Денят е идеален за полагане на основите за бъдещи победи и успехи. Един добър ден по отношение на личните взаимоотношения.

Дева – Вие сте много оптимистично настроени, изпълнени с енергия и не се съмнявате в успеха на вашите проекти. Всичко това ви прави по-привлекателни в очите на другите. Възможни са нови запознанства, романтични увлечения.

Везни –Целенасочеността и увереността в успеха спомагат за преодоляване на пречките. Погледнете познатите неща по различен начин, не се страхувайте да изоставите доказаните методи в името на по-дръзките. Много експерименти ще бъдат успешни.

Скорпион – Не е лош денят. Въпреки това, вашият жизнен потенциал е намален, което означава, че трябва да изразходвате енергията си много икономично. Не се занимавайте с въпроси, които едва ли ще бъдат бързо завършени. Дългата монотонна работа бързо ще ви отегчи, поради което често ще правите грешки.

Стрелец – Денят ще върви добре. Понякога ще се притеснявате, но само за дреболии. Малко вероятно е да възникнат сериозни проблеми. Ръководете се от здравия си разум и не се поддавайте на провокации.

Козирог – Денят е чудесен за общуване, за обсъждане на различни теми. Вие сте в състояние да убедите всеки, че сте прав. Старите приятели могат да напомнят за себе си. Ще се радвате да разговаряте с тях, да си спомняте събитията от миналото, да разменяте новини.

Водолей – Звездите са благосклонни към вас. Можете да постигнете голям успех в различни дела; най-важното е да се доверите на интуицията и да не ограничавате творческите импулси. Вие успявате да намерите подход към нови приятели, да спечелите тяхното благоразположение.

Риби – Не бързайте да споделяте тайните си с някой друг, освен с най-близките хора. Плановете за бъдещето също е по-добре да не се обсъждат, докато не сте сигурни, че можете да ги приложите.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден има пълнолуние в 17:55ч в знак Дева. В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяте към всички знаци, които съдбата ви праща. Добре ще бъде, ако успеете да видите грешките, които сте извършили и да станат ваш капитал за в бъдеще.

Силата на пълнолунието ще ни помогне да осъзнаем колко е важно и полезно да бъдем във вътрешен покой, независимо от външните предизвикателства на живота. Каквото и да се случва около нас, важно е да се чувстваме сигурни и убедени във всяко наше решение и действие. През този ден ще имаме възможността да се оттърсим от повечето неща, които са пречка за нашето щастие.

 

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“  


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети