Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 19.05.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 19.05.20

Дневен хороскоп – вторник – 19.05.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Луната е във вашия знак и усещате емоционален подем, желание за вътрешна промяна. Днес е по-добре да разчитате на вдъхновението и случайността. Поддържайте приятелски отношения с колегите си. Изберете да се занимавате само с това, което ви е приятно. 

Телец – Ще намерите правилния начин да постигнете по-добър баланс в живота си. Бъдете умерени в действията си и слушайте инстинктите си. Бъдете дискретни по отношение на бъдещите планове и действайте бавно. 

Близнаци – Днес ще помислите за много дейности, с които да запълните деня си. Продължавайте напред към целта, но не забравяйте да  отделяте време за почивка, да дишате свободно и да се отпускате от време на време. 

Рак – Някои малки неща могат да ви раздразнят. Не приемайте твърде сериозно проблемите на този ден и потърсете съвет от другите. Всяка комуникация днес води до разширяване на хоризонта.  

Лъв – Вие сте в топ форма, но това не означава, че трябва да се справите с всички предизвикателства наведнъж. Ще получите добри отговори на зададените въпроси, просто трябва да сте търпеливи. В любовта ще изпитате нова страст. 

Дева – Имате нужда от умствена сила, за да подходите конструктивно към определен проблем. Хубаво е, че не разчитате на помощта на хората около вас и се изправяте пред своите отговорности. 

Везни – Може да страдате от неразбирането на околните към вас, да ви измъчват подозрения или съмнения, ако не сте напълно уверени в себе си. Днес е по-добре да не правите нищо и да не бързате със заключенията - те едва ли ще бъдат правилни.  

Скорпион – Единственото нещо, което може да пострада в този момент са парите ви, дори няма да забележите как портфейлът ви е празен. Затова звездите ви съветват да бъдете предпазливи по този въпрос и да планирате бюджета си предварително. 

Стрелец – Добре е да почистите дома си, да се отървете от неща, които са загубили стойност и полза. Внимателно мерете думите си, тъй като всичко казано и направено днес, може да повлияе върху положението ви, кариерата или личния живот. 

Козирог – Добър момент за разширяване на интелектуалния ви хоризонт и разбиране на света около вас. Но може да се притеснявате от емоционални проблеми, ще е трудно да споделите с другите това, което чувствате. 

Водолей – Вие сте конструктивни, всеотдайни и успешни.  Днес ви е по-лесно да изразявате мислите си, да убеждавате другите и да осъществявате контакти. Може би събитията от този ден ще ви помогнат да преосмислите някои неща. 

Риби – Вие сте сърдечни и емоционални, общувате с хората с удоволствие. Решенията ще дойдат сами, издигайки се от дълбините на подсъзнанието. Имате желание да се поглезите, да похарчите пари както за себе си, така и за любим човек. Звездите ви съветват да бъдете внимателни.


СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА 

"Който има уши да слуша, който има очи да вижда."

Днес е такъв ден. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Медитирайте! Именно днес може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. Ще срещнете хора, ще попаднете на книга или филм, ще подочуете случаен разговор, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес.

Полезно е да се слуша музика, да се общува с природата, с близки хора, с роднини. Постарайте се да не зацикляте над конкретни жизнени проблеми. Не изразходвайте напразно сила и енергия. Днес трябва да се забрави за материалното, да се отдаде предпочитание на духовната страна на нещата. Да не се отделя твърде много време на битовизмите. Да се избягват критиките и забележките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети