Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 19.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 19.11.19

Дневен хороскоп – вторник – 19.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще имате вдъхновение за работата.  Мнозина от вас ще имат интензивно общуване. Така можете да срещнете хора, които ще ви открият нови перспективи. Звездите ви предупреждават да внимавате с парите и да не вземате важни финансови решения.

Телец – Искате да ускорите някои неща, но това не винаги е възможно. Запомнете, че ако изчакате подходящия момент, ще бъде много по-лесно да постигнете целите си. Подходящо е за уединение, самоанализ и оценка на минали действия или за изграждане на планове за бъдещето.

Близнаци – Разбирате се добре с хората и умело го използвате. Можете да свършите много неща, ако не сте мързеливи и правилно разпределите времето си. Подходящо е за получаване на нови знания. Прочетете интересна информация онлайн или някоя книга.

Рак – Днешният ден не е особено ефективен. Някои неща ще ви се получават по-трудно, ще се наложи да влагате повече усилия. Жизнената ви енергия е леко снижена, затова избягвайте натоварването.

Лъв –Днес ще почувствате увеличаване на жизнения тонус. Енергията най-добре да се насочи към съзидателното русло или към физическа дейност, в противен случай енергията може да намери изход чрез необмислени действия и постъпки.

Дева – Днес е необходимо да бъдете по-внимателни при работа с информация, в разговори с колеги и близки хора, тъй като не са изключени погрешни заключения и недоразумения. Обърнете специално внимание на съдържанието на документите, които подписвате.

Везни – Звездите ви предлагат да бъдете по-гъвкави и в замяна ви обещават успех в различни области. Планетната подредба показва, че свободата, независимостта и нуждата от пространство са много важни за вас сега.

Скорпион – Денят ще се окаже добър, ако сте сдържани. Не се изнервяйте заради дреболии. Емоциите, с които човек не може да се справи, стават причина за грешки и действия, за които после да съжалява. 

Стрелец – Справяте се добре с трудните задачи, успешно решавате проблемите. Опитайте нещо, което никога преди не сте опитвали. Отидете на ново място. Променете обстановката около себе си.

Козирог – В действията си сте бързи и решителни. По-лесно ви е да се доверите на конкретната действителност, отколкото на нещата, които не можете да докоснете, но вашият вътрешен усет може да ви служи повече, отколкото можете да осъзнаете.

Водолей – Въпреки че денят може да ви поднесе трудности, вие няма да загубите самообладание и няма да изоставите плановете и задачите си. В някои случаи можете да постигнете отлични резултати поради постоянството си, но има моменти, когато е по-добре да отстъпите. 

Риби – Повишена е вашата емоционалност и впечатлителност. Не се занимавайте със сериозни неща, а с нещо по-леко. Възможно е да се появят неочаквани проблеми. За да ги решите, ще трябва да покажете максимално благоразумие и сдържаност. Слушайте интуицията си, тя ще ви каже как най-добре да действате. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Активността от предните дни се сменя с по-спокойно, дори апатично състояние. Намалява енергията и това може да засили енергийния вампиризъм (в повечето случаи несъзнателно), затова не допускайте негативното влияние на другите около себе си. Избягвайте провокациите и да влизате в спорове и скандали, това е един от лесните начини за набавяне на липсваща енергия. Избягвайте местата, където има струпване на много хора. Не общувайте с нервни, неприятни, критично настроени лица.

Направете си равносметка за изминалите три четвърти от лунния месец, дали сте изживели правилно това време, направихте ли всичко, което сте искали, израснахте ли духовно? Ако правилно сте живели, днес ще ви се открие някаква мъдрост. Ще постигнете освобождение от ограничения на света, ще откриете нещо ново в себе си.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети