Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 20 декември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 20 декември 2022

Дневен хороскоп – вторник – 20 декември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Хармонията на деня не трябва да се разваля с нищо. Стремете се повече към спокойствие, най-добре е да избягвате да влизате в излишни спорове и разправии. Всеки не ще може да оцени вашите предложения и идеи, затова не се хабете напразно.

 

Телец – Заплануваното за деня, ще успеете да го изпълните. Колкото повече неща завършите, толкова повече удовлетворени ще се чувствате. Възможно е да има приятни събития в семейството или ще получите  хубави новини за близък човек.

 

Близнаци –Възползвайте се от всеки шанс, но разумно и излишно не рискувайте. Не надценявате своите възможности. Сега е нужно да имате чувство за мярка, за да избегнете излишните проблеми и прибързаните решения, които могат да доведат до загуби.

 

Рак –Днес вероятно ще ви очакват неотложни дела. Действията ви ще бъдат съпровождани от емоционален подем. Лесно могат да се напрегнат отношенията с емоционалният партньор, казаните думи могат да създадат истинска бъркотия във вашето общуване.

 

Лъв – Хубави моменти за тези, които планират да направят промени в любовния си живот. Пред вас са отворени добри възможности да започнете нещо ново, както и да подобрите съществуващата връзка.

 

Дева – Благоприятно е за общуване и установяване на контакти, подходящо за провеждане на делови срещи и преговори. Не пренебрегвайте мнението на околните и на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

 

Везни – Днес нямате желание да напуснете топлината и уюта на своя дом и бихте искали да сте далеч от всякакви външни събития и влияния. Вашето здраве е частично застрашено, затова трябва да сте по-внимателни, повече почивка не би било лоша идея.

 

Скорпион – Предстои един сравнително добър ден. Вие сте в позитивно настроение и излъчвате позитивизъм и радост. В областта на любовта трябва да сте по-обективни, за да избегнете разногласия с партньора си.

 

Стрелец – Вероятно през последните дни сте били твърде сериозни по редица причини, но сега можете да си позволите да се държите по-освободено. Вашите желания и планове се променят бързо, засилва се жаждата за нови впечатления.

 

Козирог – За днешният ден е характерна по-интензивна активност. Добро време за общуване. Ако сте свободни, може да изскочат многобройни възможности. Заетите представители на знака, също ги очакват приятни моменти с половинката.

 

Водолей – Умът ви е фокусиран върху някакви по-високи цели и стремежи, независимо дали става въпрос за бизнес или някакви други проекти. В любовен план могат да се появят множество възможности за флиртове и нови запознанства.

 

Риби – Вашата свръхчувствителност отново излиза на преден план. Вместо да се безпокоите заради ненужни съмнения, намерете нещо ново и интересно, което бихте могли да правите и с което бихте запълнили свободното ви време.

 

 СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергийно благоприятен ден, в който човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Ден, в който трябва всеки да се обърне към божествената мъдрост и знания, към своите душевни източници. Добър ден за медитация. Посветен е на вътрешният, духовният мир на човека.

Период, в който душевното състояние се отразява на здравето. Могат да се проявят емоции, за съществуването, на които даже не подозирате. Всичко до един момент е хубаво, спокойно и изведнъж  да се появят раздразнение, гняв, злоба. Да се избягват критиките, иначе няма да се размине без конфликти. Проявявайте тактичност. Полезно е да се слуша музика, да се общува с близки хора, с роднини. Време за домашни занимания, отстраняване на ненужното.

Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забраненоПоследвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети