Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 20.08.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 20.08.19

Дневен хороскоп – вторник – 20.08.19 - Tribune.bg
Снимка:

Ден за самоизцеление, за веселие и снемане на преумората

Овен – Днес положените усилия няма да бъдат напразни. Ще постигнете реализацията на нещо важно. Не е нужно да излизате извън обичайните рамки, за да получите приятни емоции, да се поглезите с ярки впечатления.

Телец – Този ден е подходящ за романтични срещи, а някои представители на знака ги очакват нови запознанства. Експериментите с външния вид ще бъдат успешни. Бъдете внимателни, когато пътувате, избягвайте сериозни физически натоварвания.

Близнаци – Ден на висока делова активност, така че се съсредоточете изцяло върху работата си. Влиянието на положителните тенденции в сферата на личните отношения е много силно, възможен е значителен напредък в тази сфера.

Рак – Днес вероятно ще има ситуации свързани с голямо нервно напрежение и безпокойство. Основните трудности са свързани с взаимоотношенията с членовете на семейството, решаването на домашните проблеми, но може и да са други.

Лъв – Влиянието на позитивните тенденции е много силно, очакват ви приятни и интересни събития. Този ден е идеален за пътувания, можете да вземете активно участие в социални събития, срещи.

Дева – Този ден ще бъде приятен и няма да е уморителен, ако позволите на събитията да се развиват по свой собствен начин и не се опитвате да променяте възгледите на хората около вас. Можете да се занимавате с всякакви дела, ако сте готови за това, че резултатът няма да бъде получен веднага.

Везни – Професионалните перспективи са много добри. Твърде е възможно да се постигне значителен успех в избраната от вас област. Обърнете внимание на взаимоотношенията си с колегите: недоброжелателите ви са решителни, завиждайки на вашия успех, стават способни на напълно недобросъвестни действия.

Скорпион – Този ден ще бъде приятен и продуктивен, ако действате в съответствие с предварително определен план и разчитате на собствената си сила, без да чакате външна помощ. Не се поддавайте на провокации на недоброжелатели.

Стрелец – Много добър ден за срещи в неформална обстановка. Днес лесно можете да намерите общ език с влиятелни хора и да ги предразположите към себе си. Тези, които водят бизнес преговори, трябва да се съсредоточат не само върху бизнес уменията си, но и върху личния си чар - това значително ще скъси пътя към успеха.

Козирог – Този ден може да се използва за изпълнение на предишни планове. Благоприятните обстоятелства формират една спокойна и ползотворна работа, а високият творчески потенциал улеснява преодоляването на всякакви пречки.

Водолей – Възможно е да има проблеми при изготвянето на важни документи, затова бъдете изключително внимателни. Не се доверявайте на слухове и клюки, проверявайте цялата входяща информация, защитавайте репутацията си - накратко, бъдете много внимателни.

Риби – В много отношения това е приятен и успешен ден. Трябва да бъдете внимателни към детайлите - всяко, дори най-незначителното обстоятелство може да ви подтикне към интересни идеи.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Удачен ден за всякакви дела. Днес няма нужда да се съмнявате, задачата ви е да стоите стабилно на краката си и да сте напълно сигурни, че всяко действие ви носи очаквания резултат. Синият цвят и неговите нюанси носят успех. Югозападната посока се счита за късметлийска днес.

Ден за самоизцеление, за веселие и снемане на преумората. Денят носи много енергия на хората, която те трябва да я употребят за преображение на своята личност, за духовното си израстване.

Настроението се подобрява. Стимулира се красноречието и силата на убеждението с думи. Ден на справедливостта. Само съобразявайки се с Божествения закон за любов и справедливост, ние можем да се избавим от множеството злини и да си създадем свое щастие в пределите на грубото физическо съществуване. Човек сам кове своето щастие и нещастие. Благоприятно време за възстановяване на семейната хармония.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати