Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 21.04.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 21.04.20

Дневен хороскоп – вторник – 21.04.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Денят ще ви донесе добро самочувствие. Имате харизмата на лидера. Ясно ще виждате нещата и ще отчитате слабите места на всеки план. Някои хора ще разчитат на подкрепата ви и съветите ви по различни въпроси. 

Телец – Времето е подходящо за важни срещи, общуване с хора, на които бихте искали да направите добро впечатление. Колкото по-решително действате, толкова по-големи са шансовете за успех. Ще бъде полезно да възприемете опита на някой друг, да последвате добър пример. 

Близнаци –Денят засилва комуникационните ви способности, заставяйки ви не само да общувате, а да търсите информация в разговорите, да се вслушвате в слуховете и да бъдете в час със събитията. По отношение на ежедневните дела ще действате на автопилот. 

Рак – По-добре да не отлагате нищо. Не споделяйте тайните си с никого - сега всяка информация лесно може да стане публично достояние. Също така е по-добре да не говорите за плановете си, защото съществува опасност да бъдете възпрепятствани да ги осъществите. 

Лъв – Днес сте настроени борбено, но всъщност няма с кого да се борите. Хората са готови да ви следват и без бой и да ви присъдят победата. Ако искате да добавите малко романтика в живота си, трябва да поемете инициативата самите вие. 

Дева – Днес ще сте склонни да вземате решения под влиянието на емоциите, а основният аргумент ще бъде вашата интуиция. Настроени сте доста творчески. Там, където трябва да се прояви въображение, няма да имате равни на себе си. 

Везни –Днес е по-добре да не отлагате нищо. Особено важно е да се има предвид това, когато става въпрос за работни срещи. Преди обяд те ще преминават малко по-трудно, но колкото по-напредва времето, толкова по-лесно ще става да се постигнат някои споразумения. 

Скорпион – Днес вие ще дърпате конците и ще впрегнете способностите си да манипулирате другите, за да получите желания от вас резултат чрез оказване на директен натиск или индиректно. В крайна сметка ще получите това, което искате. 

Стрелец – Благоприятен ден, в който е възможно да се постигне успех по много въпроси. Основното нещо е да не губите излишно време, да се опитвате да действате възможно най-ефективно. За това може да се наложи да се откажете от планираните мероприятия. 

Козирог –Денят ще премине добре. Чувствате нов прилив на сили и енергия. Мнозина от вас са готови да покоряват нови стръмнини и върхове. Ще има възможност да се забавлявате, да разговаряте с хора, които са много приятни за вас. 

Водолей – Вие сте енергични, така че лесно можете да реализирате плана си. В този ден не трябва да се отклонявате от изпълнение на задълженията си, трябва да направите всичко, което ви е възложено. Добро време за творчество. 

Риби – Събитията от този ден ще ви помогнат да видите някои неща по различен начин. Следобедът е подходящ за дребни покупки. Дори и да не се нуждаете от нищо, отидете на пазаруване - има възможност да намерите страхотни подаръци за близките си. 

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден на добрите мисли, на добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Не трябва да изпадате в униние, тъй като песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Трябва да бъдете в приповдигнато настроение, да контролирате емоциите, да се вглеждате в себе си.

Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на предишни негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се правилно да приемате това, което ви се случва, както хубавото, така и лошото.

Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса, чупи, убива нищо. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Пазете зрението си и не натоварвайте очите си. Светлина трябва да не е ярка.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети