Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 21.05.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 21.05.19

Дневен хороскоп – вторник – 21.05.19 - Tribune.bg
Снимка:

Дългите разходки са нежелателни: краката се уморяват бързо. Намалете физическото натоварване

Овен – Кариерата и професионалната самореализация призовават за дисциплина и активиране на интуицията. Участвайте в приятелски срещи или в благотворителност. Вселената ви подава сигнали и послания, които трябва да разчетете правилно.

Телец – Благоприятен ден за работа. В професионалната област нещата могат да се променят към по-добро. Има шанс да признаят заслугите ви. Добра възможност да се върнете към старите планове, които преди не сте успели да реализирате.

Близнаци – Денят е положителен. Може да не се притеснявате за нищо. Въпреки това не се отпускайте напълно. Неподходящо е да се изпитва меланхолия и униние. Ще осъзнаете своите истински желания. Търсете поводи за забавление и радост.

Рак – Можете да постигнете успех в много неща, но най-добре ще се справите с тези, които изискват концентрация, сериозен подход и отговорно отношение. Днес сте склонни да надценявате финансовите си възможности, да харчите пари за скъпи неща.

Лъв – Има много възможности пред вас, но изберете предпазливо тази, която най-добре отговаря на текущата ви ситуация. Трудно ви е да се съсредоточите върху въпроси, които изглеждат особено важни. През цялото време сте разсеяни.

Дева – Научете се да слушате това, което другите имат да кажат, за да успеете в дългосрочните си планове. Любовният ви живот минава през турбуленция, но достига пълнота след бурята. Съсредоточете се върху социалния си живот.

Везни – Проявявате ентусиазъм и постоянство в преследването на вашите цели. Потърсете независимост в професионалния си живот и ясно изразете чувствата си в личния, за да постигнете емоционален баланс.

Скорпион – Възможно е да срещнете неочаквани конфликти. Не губете време за празни разговори и не забравяйте да се съсредоточите върху позитивните моменти. Следобед ще има възможност да се отпуснете малко, да посетите някои интересни места или да направите нещо, което желаете. Настроението ще се подобри.

Стрелец – Вашите чувства са в пълен разцвет и е време да ги изразите интензивно, без да забравяте да се подготвите за предизвикателствата, които ще последват. Не забравяйте, че успехът е пропорционален на размера на препятствието.

Козирог – Използвайте първата половина на деня, за да постигнете професионалните си цели. Общувайте с хора, от чиято подкрепа се нуждаете, покажете се от най-добрата си страна. Постепенно положителните тенденции намаляват и трябва да се положат повече усилия за постигане на желаните резултати.

Водолей – Не е желателно да прекарвате времето си у дома сами - може да се появят мрачни мисли, от които да е трудно да се отървете. Опитайте се да не се оплаквате от живота. Колкото по-малко хора около вас знаят за вашите проблеми, толкова по-добре.

Риби – Въпреки че не всичко ще е лесно, има шанс за успех. Опитайте се да държите емоциите под контрол, не пускайте на воля раздразнението и гнева си. Споровете са загуба на време - те няма да ви помогнат да намерите отговори на важни въпроси.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Ден за радост и забавление, почивка и релаксация, любов и хармония. Излъчвайте тези енергии от себе си и късметът и успехът веднага ще бъдат привлечени към вас, тъй като това, което излъчваме, същото привличаме в отговор. Ако днес изпитвате тежест, тогава трябва да помислите дали вървите по правилния път.

Благоприятно за брачните отношения. Романтична среща със сигурност ще подобри и засили връзката.

Дългите разходки са нежелателни: краката се уморяват бързо. Погрижете се особено за гръбнака. Намалете физическото натоварване. Костите са сега по-крехки от друг път, опасно е да се прилага наместване на кости и лечение на гръбначния стълб. Да се избягва лечение, вадене и протезиране на зъби.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети