Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 21.12.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 21.12.21

Дневен хороскоп – вторник – 21.12.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен –Пренебрегването на нещо с надеждата, че ще остане незабелязано, определено ще има обратен ефект. Може да почувствате, че във вас се надига някакво недоволство и е на път да прелее. Това, което потискате е склонно да експлодира.

Телец –По-късно през деня може да почувствате известен дискомфорт или объркване относно дълбоките си чувства, интереси. Желанията и потребностите ви може да изглеждат временно противоречиви.

Близнаци – След усилената работа сутринта, през втората половина на деня с удоволствие се отдавате на по-прости дейности и удоволствия. С напредването на времето може да ви притесняват някои появили се разногласия.

Рак –В първата част на деня ще отделите внимание на недовършените дела. Ако има някакви несъответствия или грешки, които трябва да бъдат коригирани, вероятно ще ги откриете скоро. Стремете се да забавите темпото и да си отделите допълнително време.

Лъв – Склонни сте да се фокусирате върху планове и цели, свързани с личната реализация. Може да сте малко резервирани по отношение на емоциите си, но това е добър момент да се съсредоточите върху продуктивните области.

Дева – По-късно през деня настроението може да стане по-нестабилно. Незавършената работа може да бъде тежест за вас и да ви притеснява. Някои ситуации може просто да се нуждаят от малко време за коригиране.

Везни – Животът може да бъде малко хаотичен през втората половина на деня, може да се изисква твърде много от вас. Твърде много искания или задачи могат да ви затрупат. Най-добре да внимавате с думите.

Скорпион – Вашите идеи и мисли могат да ви отведат много далеч в момента. Направете всичко възможно да останете организирани и да се придържате към собствената си визия, защото хората може да обръщат твърде много внимание на това, което казвате.

Стрелец – За да се възползвате максимално от този ден, трябва да работите енергично. За да определите правилната посока, е необходимо да слушате собствения си вътрешен глас и да не се поддавате на влиянието на околните.

Козирог – Днес вашите добри качества привличат повече внимание и добра оценка. Може да ви се иска да правите нещата по-бавно, но енергията на деня не позволява колебание или забавяне. Добър момент е да излезете и да общувате.

Водолей – Преди да се заемете с нова мисия, трябва да се очистите от това, което имате, така че не се страхувайте да се отървете от всичко старо и ненужно, което вече не искате и не ви върши работа. Ще бъде от полза за вас да се отдалечите от емоциите си и да приемете по-реалистичен подход.

Риби – Днес е много добър ден да излезете и да сте сред хора, отколкото да седите сами в къщи. Ако сте изгубили контакт с някого и искате да го възстановите, сега е идеалният момент да се свържете! Пред вас има отворен път, който може да ви отведе директно до върха на планината.

Съветите на Фортуна

В този ден Вселената ни дава енергията на радостта и всеки може да почувства веселата страна на живота и да разбере, че въпреки многото трудности и проблеми: животът е прекрасен! Ако въпреки всичко не ви е весело, а усещате някаква тежест и безпокойство, трябва да се замислите дали вървите по правилния път. Хубаво е да намерите дори малък повод за празнуване. Този ден не е предназначен за преодоляване трудностите. По-добре е да отложите решаването на сложни проблеми за следващите дни.

Това е ден на любовта, хармонията, за забавление и удоволствие. Ако излъчвате тези енергии ще привлечете към себе си късмет и успех, тъй като това, което излъчваме от себе си, същото привличаме в отговор. Днес дори най-мрачните песимисти ще намерят за себе си много причини за радост и бъдещето няма да изглежда толкова безнадеждно за тях.

Луната е на празен ход от 16:45ч до 23:55ч. Нищо важно не предприемайте и не купувайте в това време.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети