Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 22 ноември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 22 ноември 2022

Дневен хороскоп – вторник – 22 ноември 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Денят е благоприятен за решаване на делови и битови въпроси, предназначен е за действия. Проявете само малко самодисциплина и укротете импулсивността си, иначе рискувате да си счупите главата.  

Телец – Дъждовното време може да ви влияе угнетяващо, но ако разпръснете тъмните облаци на депресията, вземете се в ръце и спрете да се цупите, всичко ще върви добре. Имате достатъчно сили да завършите всяка започната работа.

Близнаци – Днес може да срещнете проблеми в общуването: рискувате да се включите в играта „счупен телефон“, така че се опитайте да не ставате посредник в комуникацията, свързвайте се с хората директно.  

Рак – Нужно е внимателно да обмисляте думите и действията си. Полезно е на този ден да си припомните будистката мъдрост: „Да се въздържите за минута днес, означава да избегнете покаянието за следващите 100 дни“.

Лъв – Ако имате проблемни отношения в работната среда, този ден ви носи истинско откровение. След преразпределението на задачите получавате неочакван стимул от човек, който до момента не е бил приятелски настроен към вас.

Дева – Днес мозъкът ви ще работи в турбо режим – идеалният момент да обмислите отдавна назрял проблем. Ще намерите прости решения. Ако изпаднете в лошо настроение, не го пренасяйте в отношенията с другите и се въздържайте от конфликти.

Везни – Този ден ще се развие така, както решите самите вие. Ако преодолеете мързела, дори и този, който е маскиран като умора, и се захванете за работа, ще се изненадате колко много може да се направи само за 24 часа.

Скорпион –Днес ще имате подкрепата на звездите, не проспивайте късмета си и шансовете си. Не пренебрегвайте вътрешния си глас и следвайте инстинктите си. Може да имате прозрения и сънищата ви може да се окажат пророчески.

Стрелец – Във вторник желанието ви за усамотение е свързано с необходимостта да си починете от общуването и да помислите за решаване на наболели проблеми. Напоследък нямате много възможност да разсъждавате спокойно.

Козирог – В днешният ден мнозина ще са са като слон в магазин за порцелан – ще трябва да полагате твърде много усилия, където трябва да действате внимателно и сдържано. Не се поддавайте на нетърпението и импулсите, поради което може да „строшите“ ценни неща.

Водолей – Днес ще имате повече от достатъчно енергия, но хороскопът не препоръчва „преместване на планини“ - действайте по-деликатно. През този период може да почувствате, че се задушавате във връзката си. Влиянието на мощната Луна носи малко напрегнат период.

Риби – Станете създател на вашата малка Вселена: правете добро около себе си, стремете се към хармония в малките неща и ще можете да усетите красотата на този живот. В крайна сметка дори чаша кафе, сварено с любов, може да излекува лошото настроение не само на този, за когото е предназначено, но и на този, който го е сварил.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Намаляваща Луна в Скорпион внася мистични нюанси в картината на света. Вдъхва странни предчувствия и подозрения. Несъзнателно се настройва да се бори с другите, но по-често със себе си! Именно сега могат да възникнат вътрешни конфликти и кризи.

Днес Луната внася напрегнати нотки дори в официалните отношения. Избягвайте да флиртувате с очарователни непознати, особено ако вече сте в романтична връзка. Влюбването днес е опасно: колкото по-висока е степента на страст в новата любов, толкова по-голям е рискът да изпитате любовен шок и разочарование в бъдеще.

Днес не е подходящо за имплантиране и протезиране на зъби според лунния календар. В този лунен ден рискът от възпаления и кръвоизливи е повишен. Ще имате нужда от повече лекарства за болка преди и след изваждане на зъб. 

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати