Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 22.06.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 22.06.21

Снимка:

Овен – Днес най-после ще покажете скритите си козове. Крайно време е да сложите край на стагнацията около вас. Отново ще бъдете много креативни и пълни с ново самочувствие. Неочаквано ще попаднете на интересна идея, която ще ви е полезна.

Телец – Финансовото ви състояние ще бъде задоволително, но разбира се избягвайте прекомерното пазаруване онлайн. Що се отнася до парите и работата, ще демонстрирате неизменна компетентност и ефективност.

Близнаци – През последните дни трудно се организирате, така че днес ще отделите повече време за наваксване. Ще вземете решение за нови планове, които ще бъдат по-опростени и следователно по-лесни за изпълнение. 

Рак – Днес ще мислите много за независим път или нова работа. Промяната определено би работила добре за вас. Вашата положителна енергия ще има добър ефект върху околните. Не можете да зарадвате всички, така че първо помислете за себе си!

Лъв – Ще разкриете вътрешните си резерви и таланти по-решително. Ще можете да разрешите проблема в последния момент, тъй като най-накрая ще намерите подходящо решение. Този ден изглежда обещаващ от гледна точка на любовта. 

Дева – Въпреки че ще бъдете много ефективни, днес няма да е най-благоприятният ден за правене на бизнес с големи суми пари. Относно настроението, нищо особено. Що се отнася до здравето, имате нужда от почивка.

Везни – Днес може да изпитате много стрес, свързан с работата. Това напълно ще ви изтощи, така че ще бъдете много уморени вечерта. Отначало ще имате достатъчно енергия, но постепенно ще започне да намалява.

Скорпион – Планирайте времето си разумно. Днешният ви ден ще бъде разкъсан между неотложни неща и между това, което бихте искали да направите. С малко повече умения трябва да можете да правите и двете.

Стрелец – По отношение на деня, не се виждат лоши изненади! По отношение на здравето трябва да намерите правилните компромиси, за да премахнете всичко, което е вредно за вас и да прочистите тялото си.

Козирог – По отношение на любовта ще можете да докажете привързаността си към партньора си с малко внимание. Но астралната конфигурация може точно толкова да доведе до период на вулканична чувственост, колкото и до каскада от малки спорове. Освен ако не редувате конфликти и помирения! 

Водолей – Дайте всичко от себе си във всичко, което правите! Що се отнася до парите и работата, ще имате възможност да изчистите недоразумението, да възстановите баланса на работното си място. Възходи и падения в настроението.                     

Риби – Както във финансово отношение, така и в кариерата си, фокусирайте се върху дългосрочната стабилност и не се губете в прекомерни амбиции. Не идеализирайте толкова много човека, когото искате да съблазните и да ви обърне внимание. Нещата не са точно такива, каквито ги виждате.

Съветите на Фортуна

Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас.

Психиката днес е уязвима. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената. Ден, в който молитвите биват чути.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още