Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 22.09.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 22.09.2020

Снимка:

Овен – В такъв ден ви привличат повече духовните въпроси, отколкото практическите аспекти на битието. Звездите ви съветват да внимавате, за да не загубите нещо от личните си вещи. Прекарайте вечерта в спокойна обстановка.

Телец – Очаква се активен ден и разбира се, ще има много задачи, които трябва да бъдат решени. Може да възникнат някои препятствия, но не им обръщайте много внимание. Що се отнася до финансите, звездите ви съветват да бъдете умерени в харченето.

Близнаци – В любовта ще искате да изясните някои важни въпроси. Може би заедно с любимия човек ще стигнете до заключението, че трябва да се промени нещо във връзката. Звездите ви напомнят, че всяка промяна трябва да бъде положителна и внимателна.

Рак – Вашата интуиция е засилена, което ви позволява да виждате нещата извън очевидното. Внимателни сте към близките, разбирате добре от какво имат нужда, готови сте да помогнете във всичко, но не пренебрегвайте и себе си.

Лъв – Лесно ще се справите с днешните предизвикателства и ще бъдете в добро настроение. Оптимизмът и позитивното ви настроение са заразни и всеки иска да бъде във вашата приятна компания.

Дева –  Имате нужда от лично пространство. Чувствате се много добре сами. Ако някой се опита да ви разсейва, няма да търпите. Не придавайте прекалено голямо значение на моментните желания, особено ако са свързани с пазаруване. 

Везни – Вие сте в състояние да разберете събеседника на дълбоко ниво и сте готови да направите компромис, ако гледните ви точки или желания се разминават. Луната преминава през третия ви дом на комуникациите, така че времето е подходящо за интелектуална работа, преговори, учене, срещи и кратки пътувания.

Скорпион – Денят обещава да бъде спокоен, вашият приоритет ще бъдат практическите занимания. Успешно ще си взаимодействате с околните. Би било хубаво да отидете на фитнес или да посетите салон за красота. Когато сте в добра физическа форма, това повишава самочувствието ви.

Стрелец – Марс раздвижва кръвта ви. Луната във вашия знак ви придава привлекателност и чар, а позитивното и оптимистично отношение привлича хората към вас. Подходящо време за творческите личности.

Козирог – Трябва да направите промени в ежедневието си и да намерите повече време за сън и почивка. Необходимо е да поддържате физическа форма с движение под формата на ежедневни разходки и физически упражнения, особено за гръбначния стълб. Излизането на чист въздух през свободното време ще ви помогне да запазите стабилността на здравето си.

Водолей – Личният ви живот няма да е толкова активен, но и няма да бъде проблемен. Тези дни могат да се опишат като равна зона, когато няма да се случи нищо особено интересно. Вашето щастие е в непосредствена близост до вас, но сякаш не го забелязвате.

Риби – Днес ви очакват интересни запознанства, които ще отворят много възможности в бъдеще. В областта на любовта имате нужда от повече пространство, но ако сте във връзка, не отблъсквайте грубо партньора си.     

Съветите на Фортуна

Днес Слънцето влиза в знак Везни и започва есенното равноденствие. Отваряме нова страница в живота си.

След 13:10 часа се открива канал за непосредствена връзка с висшите закони. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Нараства възможността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите.

Денят е особено благоприятен за смелите и амбициозни проекти. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета обезателно ще ви се усмихне!

Денят е благоприятен също така за занимания с пранаяма и други подобни практики. Полезна е дихателната гимнастика и процедури по подмладяване. Днес не си давайте на никого личните вещи. Счита се, че човекът, на когото ги дадете, може да ви отнеме покоя и късмета и те ще изтекат като вода. Добре е да видите бели облаци, да чуете камбанен звън. По формата на облаците може да гадаете, да получите знак от Вселената.                                                                         


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още