Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 22.10.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 22.10.19

Дневен хороскоп – вторник – 22.10.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Факт е, че забравяте за малките неща, в това няма нищо лошо. Случва се на всички, но просто внимавайте да не пропуснете нещо по-важно. Вие сте пълни с интересни идеи. Не се безпокойте, ако връзката ви не върви добре в момента. Това е само временно, така че очаквайте сладко помирение.

Телец – Нервността няма да ви помогне сега. Може по този начин да нараните някого, който няма вина. Опитайте се да се отпуснете повече и не се сърдете на хора, които нямат нищо общо с лошото ви настроение.

Близнаци – Ще се окажете в ситуация, в която ще се чудите дали да нарушите моралните си принципи или не. И двата варианта имат своите плюсове и минуси. Ако си струва или се налага, можете да рискувате, но да се придържате към мнението си е най-добре.

Рак – Не чувствайте вина, че ще се дистанцирате от определени неща и ще се съсредоточите върху личните си нужди. Отпуснете се след напрегнатата работна атмосфера, а в любовта внесете умиротворение и спокойна енергия.

Лъв – Днес ще бъдете в центъра на вниманието и лесно ще накарате хората да ви следват. Избягвайте разгорещени дискусии, които черпят от вашата енергия, която ви е нужна за по-важни неща.

Дева – Не се вкопчвайте в мечтите твърде много, нещо може да ви се стори доста привлекателно, но може би е невъзможно за постигане - поне засега. Това би било просто загуба на ценна енергия. От друга страна, не позволявайте на задълженията ви да ви затрупват.

Везни – Не бива да се мотаете, старайте се да направите всичко, което трябва. Ако имате проблеми с организацията на времето си, създайте дневен или седмичен план. Лошото настроение може да е знак, че сте уморени. Почивайте повече.

Скорпион – Животът ви има нужда от малко ред сега. Направете план за няколко дни напред и се опитайте да се придържате към него. Денят е подходящ за интелектуални занимания и работа. Звездите ще ви подкрепят в начинанията ви.

Стрелец – В професионалната област ще бъдете максимално съсредоточени и всеотдайни, не оставяйки нищо на случайността. Бъдете себе си и не позволявайте на хората около вас да ви влияят твърде много.

Козирог – Възможно е първоначалните планове да се променят. Това обаче няма да попречи на положителното ви настроение. Несъгласията с близките ви не са изключени, но няма да допуснете сериозни кавги и бързо ще сложите край на дребните разногласия.

Водолей – Денят ще помогне за укрепване на вътрешната ви хармония. Не позволявайте промените в настроението на други хора около вас да ви влияят. Избягвайте рисковите ситуации и решения.

Риби – Работната атмосфера ще стимулира вашата творческа страна. Обхваща ви нова енергийна вълна, използвайте я. Днес е важно да поддържате връзка с приятели, любими хора. Слушайте интуицията си и се движете в правилната посока.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Може се да заложи фундамента за нови големи дела или да се даде второ дихание за продължаване на започнатите вече. Подходящ ден за вземане на решения, за започване на нещо ново. Бъдете активни, по-малко да се почива.

Днес е по-добре да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Ден за творчески и нестандартни решения. Денят е подходящ за любов и интимни моменти. Инициативата в този ден трябва да идва от страна на мъжете. Ако имате възможност, прекарайте повече време сред природата. Днес тя изцелява и зарежда с енергия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети