Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 22.12.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 22.12.20

Дневен хороскоп – вторник – 22.12.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес ще имате желание да разнообразите живота си. Но се препоръчва да го правите с мярка. Планетарните аспекти са изключително положителни и ще ви донесат възможност да блеснете.

Телец Днес нещата ще ви бъдат малко трудни. Променете позицията си. Опитайте се да бъдете по-оптимистични и скоро ще разберете, че всичко започва да се нарежда. Любовната ви връзка се нуждае от малко освежаване.

Близнаци – Опитайте се да не реагирате прекалено емоционално и не правете нищо прибързано. Погрижете се за хармонизиране на вашето психологическо състояние - много представители на знака трябва да си почиват и да се отпуснат.

Рак – Сега не сте в настроение да обсъждате притесненията си с никого. Смятате, че е по-добре да си придадете външен вид, че всичко е в ред. Споделете мислите си с близките си, това ще намали безпокойството ви.

Лъв – Днешното усещане за жизненост и креативност ще ви даде тласък да продължите напред по-уверено и оптимистично, когато става въпрос за постигане на вашите цели. Винаги се опитвайте да действате методично, дипломатично и логично.

Дева – Днес можете да участвате в някои интересни събития. Очакват се нови запознанства и приятни срещи. Подходящо време за разрешаване на текущи проблеми. Разчитайте на собствените си инстинкти.

Везни – Чувствате се слаби и неспособни да действате. Отделете малко време за почивка и увеличете енергийните си запаси, в противен случай рискувате напълно да „прегорите“. Избягвайте крайности в мислите и реакциите си.                                             

Скорпион – Днес вашият любовен живот е на първо място. Вече имате възможността, която търсите, да обсъдите нещата и да оправите всичко във връзката си. Най-накрая можете да говорите открито с партньора си за всички проблеми, пред които сте изправени.

Стрелец – Ден на бързите и динамични решения! Събитията ще се развиват с такава голяма скорост, че ще трябва да реагирате бързо и адекватно. Опитайте се да се отпускате от време на време, както психически, така и емоционално, толкова често, колкото можете.

Козирог – Обстоятелствата днес са благоприятни и ще имате време да направите всичко, което сте планирали. Опитайте се да не взимате големи решения и посветете този ден на тиха и спокойна работа или занимания.

Водолей – Постарайте се да действате методично, дипломатично и логично, когато става въпрос за вземането на решения. В противен случай постоянно ще се сблъсквате с проблеми и спорове с околните.

Риби – Ще можете да се справите с вашите идеи и планове, избирайки по-практичните сред тях. Някои хора с мнението си обратно на вашето, ще посеят неувереност във вас, въпреки че няма да го покажете.

Съветите на Фортуна

До 13:00 часа не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Това е време на дълбоките личностни промени. Старите недовършени дела могат да напомнят за себе си и да отнемат много сили и време.

След 13:00 часа негативните действия и постъпки могат да имат бъдещи последствия. Конфликтите могат да възникнат от нищото. Препоръчително е да се избягват контакти, особено с непознати хора.

Нищо не се случва случайно. Всичко, което възниква, е свързано с нерешените ви проблеми от миналото. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на тези емоции, а да запазите спокойствие.                                                                                                                                                                                                                                                      


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети