Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 23.03.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 23.03.21

Дневен хороскоп – вторник – 23.03.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Духовните въпроси са в ума ви в момента. Може да се почувствате заседнали на едно място и да търсите отговори. Не пренебрегвайте мъдростта на по-възрастните. Преди да заговорите - слушайте. 

Телец – Денят започва с положителна нотка на производителност и успех. Ангажирайте се с плановете само след внимателно претегляне на плюсовете и минусите. Избягвайте прекалено амбициозните проекти.

Близнаци – Не изоставяйте плановете, които сте направили. Вашият чар и сила на характера се харесват на мнозина. Проблемите в любовния ви живот могат да бъдат разрешени чрез повече внимание и общуване.

Рак – Готови сте да използвате някои духовни и интелектуални прозрения, но може да възникнат някои практически последици или ограничения. Отделете време да изградите отношенията си. Направете нещо мило и изненадващо за партньора си.

Лъв – Не пазете притесненията си в тайна и не се впускайте в рисковани действия. Потърсете насоки към доверен човек или наставник. Отделете време за себе си, без да пренебрегвате отговорностите. Погрижите се за здравето си.

Дева – Продължавайте да работите усилено и старателно, и ще си създадете репутация на усърден и надежден служител. Бъдете внимателни, когато пътувате днес, за да избегнете наранявания или инциденти.

Везни – Направете план за деня си и се придържайте към него. Знаете, че вършите добра работа, но бихте искали да чуете това от хората около вас. Канализирайте правилно чувствата си. Бъдете внимателни към тези, които зависят от вас.

Скорпион – Опитайте се да бъдете дипломатични в усилията си да разрешите спор или проблеми, произтичащи от чувство на конкуренция. Ако се появи нова възможност, която ви харесва, използвайте я, тъй като тя може да не се повтори отново.

Стрелец – Обстоятелствата могат да променят мнението ви за доста неща. Днес не всичко ще се случва по този начин, по който сте очаквали. Не флиртувайте с колегите си. Не е добре да смесвате деловите с личните отношения.

Козирог – Денят може да е свързан с многозадачност. Продължавайте да работите усилено и не се задоволявайте с по-малко, отколкото заслужавате. Учете се от стари грешки и бъдете готови да изпробвате нови неща.

Водолей – Денят може да ви донесе известно безпокойство, но като цяло ще е успешен. Справяте се доста добре. Доказаните методи невинаги водят до желаните резултати, но не се страхувате да експериментирате и да търсите нови начини за постигане на целите си.

Риби – Животът рядко бива лек. Не завирайте главата си като щраус в пясъка при всяка сложна ситуация, а полетете като жерав към небето – смело и решително. Гледайте да не пропуснете новите възможности и да им обърнете внимание!                                                                                       

Съветите на Фортуна

Като цяло настроението става променливо, нестабилно, хората са по-емоционални и обидчиви, затова отдайте повече топлина на близките си и особено внимание отделете на децата. През този период е по-добре да не се вземат решения и да не се правят необмислени действия. Посветете времето на семейството, дома и за грижи за близките хора, създаване на домашен уют и комфортна обстановка. Почистването и измиването у дома сега е лесно и ефективно.

До 12:28 часа денят е благоприятен за всякакви начинания. Енергията е предостатъчна и подходяща за съзидание. Не се преуморявайте. Всичко, което е свързано със семейството, сега е успешно. Не трябва да сте унили. Усмихвайте се по-често, старайте се да приемате живота с лекота. Благоприятно време за любов, творчество и духовно търсене.

След 12:28 часа вече всичко трябва да се прави с по-голямо внимание. Избягвайте да попадате в скандали и спорове. Не рискувайте. Всичко, което се започне, трябва да се доведе до край. Противопоказен е интензивен умствен труд, където се изисква концентрация на вниманието. По малко да се чете и да се стои пред телевизор и компютър, тъй като очите са уязвими.

След 17:27 часа Луната преминава на празен ход. Избягвайте да започвате нещо важно.                                                                                                                                                                                                                                  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети