Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 23.04.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 23.04.19

Дневен хороскоп – вторник – 23.04.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес има шанс да се изправите пред нещо ново и интересно. Това може да е човек, вълнуващи впечатления или чувства. Вашият ентусиазъм и любознателност ще ви накарат да извършите смели и неочаквани действия.

Телец – В живота ви започва нов, много продуктивен и благоприятен етап. Плановете ви вече са започнали да се реализират и в бъдеще обещават да дадат отлични резултати. Вашата енергия, остроумие и ентусиазъм в крайна сметка ще ви помогнат във всичко, към което се стремите.

Близнаци –Много е вероятно да се наложи да обсъждате с някого нещо и да доказвате своята гледна точка и правота. Някои конкретни случаи ще ви дадат възможност да проявити най-добрите си качества, като щедрост, благородство и че сте широко скроени.

Рак – С каквото и да се захванете ще се отнасяте към всяко нещо толкова сериозно, сякаш животът ви зависи от това. Сътрудничеството с други хора - партньори, клиенти или колеги ще играе важна роля за постигането на целта ви.

Лъв – Днес с много енергичност, решителност и интелигентност (и разум) ще решавате всички въпроси. Ще правите нещата по-добре от другите и с това ще се открои вашето превъзходство, но избягвайте да гледате останалите от високо. 

Дева – Днес обърнете внимание какво се случва с вас и знайте, че нищо от това не е случайно, а е отражение на вашата вътрешна същност. Изгонете отрицателните мисли от съзнанието си – недопустими са сега.

Везни – Днес не трябва да бързате и да си давате зор в нещата, които правите. Това може да доведе до възможни грешки. Дори да сте напълно уверени в своите решения, трябва да ги преразгледате още веднъж и е по-добре да ги отложите за по-късно.

Скорпион – Благодарение на принципната ви позиция и умението да заставате зад своята гледна точка, хората около вас ще трябва да вземат под внимание волю-неволю вашето мнение. Съдбата ще е благосклонна към вас и ще ви поднесе приятен бонус.

Стрелец – Денят ви осигурява огромно количество активна енергия. Да направите крачка към целта си, да се доближите до решаването на трудна задача или да намерите изход от безизходица - всичко това ще е по силите ви. 

Козирог – Искате спокойно да се занимавате с вашите дела, но хората около вас непрекъснато ще ви безпокоят. Да се избавите от натрапчивостта на някои лица ще е доста трудно. Всичко това ще натрупа вътрешно напрежение у вас и ще ви направи лесно раздразнителни.

Водолей – Днес очаквате положителни промени свързани с конкретна област от вашия живот. Звездите показват, че прилагате вашата енергия и таланти в правилната посока и следователно с времето ще успеете.

Риби – Днес бъдете внимателни с чувствата както на околните, така и със своите собствени! Лесно могат да възникнат конфликти и конфронтации по всяко време. Трудности при взаимното разбирателство могат да се проявят както на работното място, така и у дома. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят е пасивен, но може да бъде и тежък. Изисква се благоразумие, сдържаност и особено внимание, тъй като е свързан с опасности. Да се съблюдава справедливост, да се оказва подкрепа на нуждаещите се. Необходимо е да се работи над лошите мисли.

Бъдете внимателни към всичко случващо се с вас през този ден. Всяка ситуация днес трябва да оценяваме като огледално отражение на нашата същност. Действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Могат да възникнат препятствия при достигане на целите и да се зародят конфликти с околните. Лесно може да се изпадне под чуждо влияние.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати