Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 23.06.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 23.06.20

Снимка:

Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново

Овен – Бъдете внимателни към здравето си. По някои въпроси изключете разума и се доверете повече на интуицията. Вечер си почивайте от суматохата на деня. Може би трябва да останете сами със себе си.

Телец – Активират се различни области на вашия живот. Работите много и плодотворно, не се страхувате от трудности и постигате целта си, дори ако обстоятелствата не са най-благоприятните. Успявате да намерите някаква светла страна дори в трудни ситуации.

Близнаци – Плодотворен ден. Не всичко е лесно, но се справяте с всякакви задачи благодарение на упорит труд и находчивост. Понякога се налага да прибягвате до нестандартни методи. Старайте се да се предпазите от лоши новини, избягвайте да общувате с хора, които не харесвате.

Рак – Мощният животворен импулс, които получихте от новолунието и слънчевото затъмнение и които „избухнаха” във вашата реалност, не трябва да ви объркват. Опитайте се да балансирате енергията и да я насочите към решаване на текущите въпроси.

Лъв – Днес ще бъдете спокойни и лесно ще овладявате емоциите си. Използвайте това, за да изразите позицията си на разбираем език пред шефа и колегите си, както и да разрешите конфликти с роднини, ако ви е било трудно в предишните дни. 

Дева – Ретроградният Меркурий значително ще усложни работата с документи, имейли и комуникация с партньори и колеги.  Но не позволявайте на никого и нищо да ви отвлича от изпълнението на вашите цели. Фокусирайте се върху собствените си желания днес.

Везни – Трансформационните енергии са докоснали най-тънките нишки на душата ви и са ги отворили за нови неща. Лесен и успешен ден. Той е щедър, носещ приятни изненади, успешни съвпадения, някои вдъхновяващи събития.

Скорпион – Като обедините желание и воля, можете да постигнете невъобразими висоти в кариерата и личния си живот. Не се страхувайте да надхвърлите своите компетенции, Марс ще ви подкрепи. 

Стрелец – Вярата в успеха ще помогне в работата ви и ще се превърне в мост над препятствията. Трябва да намерите баланса между личния и професионалния живот, но и да намерите повече време за почивка.

Козирог –  Денят носи затруднения и противоречиви ситуации, понякога няма да ви е лесно. Но ако положите усилия, ще успеете и настроението ви ще се подобри. Трябва да сте максимално енергични и предприемчиви, тогава всичко ще се подреди по най-добрия възможен начин. 

Водолей – През целия ден се старайте да не влизате в конфликти, поддържайте неутралитет. Погрижете се за ежедневните дейности, почистете къщата, тренирайте и пригответе шикозна романтична вечеря.

Риби – Благоприятен ден за решаване на практически въпроси и задачи. Колкото по-малко фантазирате и се лутате в облаците, толкова по-добри резултати постигате. Бъдете смирени в желанията си, днес те могат да се изпълнят. Ето защо, опитайте се да мислите позитивно.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Препоръчва се да бъдете активни, но важното е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Занимавайте се с текуща работа и не предприемайте нищо ново.

Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение.

Не бъдете пасивни. Лошо ще е, ако енергията ви отиде за празни размишления и я пропилеете. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Колкото повече енергия отдавате, толкова по-бодри ще се чувствате. Не трябва да се проспива деня в пряк и в преносен смисъл. Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди.

Сега тялото се обновява астрално. Активира се менталът. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още