Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 23.07.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 23.07.19

Дневен хороскоп – вторник – 23.07.19 - Tribune.bg
Снимка:

Благоприятно време за бързи и решителни действия, време, когато трябва да бъдете активни

Овен – Очаква ви плодотворен ден. Ще имате възможност да направите нещо интересно и полезно. Денят е подходящ да помислите за нови дела. Вие ще вземате правилните решения, а трудностите не ви плашат.

Телец – Много неща няма да вървят по начина, по който очаквате, ще се наложи да се сблъскате с някои неочаквани трудности. Но ще се справите със ситуацията, ще намерите начин да постигнете целите си. Понякога най-ефективни са дръзките, експериментални методи.

Близнаци – Ще трябва да разчитате само на себе си, но това не е първият път за вас!Звездите съветват да не се претоварвате с работа, тъй като това може да е причина за неразположение. Посещенията при зъболекар по-добре отложете за друг ден (освен ако не е спешен случая).

Рак – Днес е по-добре да се отпуснете и да натоварвате очите си, особено ако работите с документи или на компютър. Ситуацията в семейството изисква засилено внимание. Дайте на любимия човек, на децата си нежност и малко любов, точно това им е необходимо сега.

Лъв – Ден на страстта и припряността. Конфликтите лесно ще възникнат от нищото с хора, които се опитват да ви дават съвети, да ви поучават и да повлияят на вашите решения, да оказват натиск.

Дева –Днес главата ви може да ви се струва, че е празна (или да ви боли), светът да ви изглежда досаден и скучен. Бъдете сигурни, че нещата не са толкова лоши, колкото ви изглеждат в момента, но всеки си има своите „сиви” дни.

Везни – Старайте се да не очаквате твърде много от другите, концентрирайте се върху това, което е във вашите ръце. Този ден е подходящ за обучение, разширяване на хоризонтите, както и за дейностите, които допринасят за развитието на вашите таланти. Имате много добри идеи.

Скорпион – Добър ден и за нестандартно решение на натрупаните проблеми. Удоволствието и отличното настроение ще донесат комуникация с любимия човек. Движещата енергия на деня е страстта. Не скривайте емоциите си. Добър ден за любовни дела.

Стрелец – Днес нараства интересът ви към всичко ново и необичайно. Личният живот получава нов импулс, става по-богат и по-динамичен. Съществува вероятност от зараждане на спорове и конфликти, затова бъдете по-внимателни.

Козирог – Денят няма да бъде лесен, но по пътя няма да срещате бариери, които да ви принудят да се откажете от плановете си. Вие показвате завидно постоянство и благодарение на него постигате целите си.

Водолей – Един добър ден за обучение, творчество, интелектуална работа. Втората половина на деня е подходяща за срещи с приятели и хора, които споделят вашите интереси. Не е трудно да се харесате на другите: достатъчно е да се държите естествено и спокойно, да не преигравате.

Риби – Можете да разчитате на подкрепата на роднини при решаването на някой важен въпрос. Положителните влияния на планетите укрепват вашата интуиция, благодарение на която вашите решения ще бъдат правилни.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната е в Овен. Благоприятно време за бързи и решителни действия, време, когато трябва да бъдете активни. Възможни са обаче конфликти и прибързани решения. Необходимо е да се пазите от изгаряне и срязване с остри предмети, а през този период е добре да планирате краткосрочни работи, особено изискващи физическа енергия.

Старайте се да не участвате в ситуации, които изискват активни емоционални реакции. Направете оценка на разходите, освободете се от обекти, които носят повече разходи, отколкото полза.

Денят е благоприятен за пътувания и командировки, но само по надземен транспорт.

Добре е да се събират в групи, да се обсъждат общи проблеми.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети