Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 23.11.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 23.11.21

Дневен хороскоп – вторник – 23.11.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Бъдете по-резервирани, когато изразявате своето мнение. Подбирайте внимателно думите си. Не забравяйте да бъдете отворени за други гледни точки, когато става въпрос за решаване на проблеми. Съгласуването на двете е трудна, но не и невъзможна задача.

Телец – Ако имате важни бизнес срещи и преговори, по-добре е да ги отложите. Сведете контактите си до минимум. Не пренебрегвайте мнението на другите и се съобразявайте с това на близките ви. Оздравителните процедури проведени в този период ще дадат добри резултати.

Близнаци – Днес не сте особено ентусиазирани за работа, но продължавате да я вършите с примирение. Снижена е обичайната ви динамичност. Внимавайте при решаването на финансовите въпроси и с оперирането на парични средства.

Рак – Емоциите ви са интензивни, въображението работи на пълни обороти. Отвътре ви се надига чувството на неудовлетвореност, но не можете точно да го конкретизирате. Важно е да останете спокойни: рискувате да допуснете сериозни грешки, ако се оставите на емоциите или вземате важни решения под влиянието на импулсивни желания.

Лъв – Моментът не е подходящ да вземате важни решения. По-добре малко да почакате. Ако имате някои съмнения, споделете мислите си с човек, на когото имате доверие. Някои обстоятелства ще помогнат за сформирането на нов мироглед.

Дева – Денят може да е малко стресиращ за някои. Пред вас стоят две възможности и на вас ви е трудно да направите избор. Придържайте се към по-реалистичен и практически подход към живота. Възможни проблеми с храносмилателната система.

Везни – Многото работата и задължения, може да ви оставят чувството, че сякаш ви дърпат в различни посоки. Това разпиляване на енергия прави трудно изпълнението на всяка една от задачите ви. Скоро обаче ще си възвърнете фокуса и ще продължите напред.

Скорпион – Днес се чувствате твърде емоционални, лесно се обиждате и имате променливи настроения. Повишената ви уязвимост ще ви подтиква да страните от другите. Тези настроения са само временни. Съвсем скоро всичко това ще отмине.

Стрелец – Фокусирайте се върху определянето на основните цели и програмата за тяхното постигане. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете. Дръжте емоциите под контрол. Ако не бързате, ще решите всички противоречия.

Козирог – Днес Луната ви подтиква да изследвате вашия вътрешен свят. В този ден е полезно да сте малко по-мълчаливи. Опитайте се да останете сами за известно време, ще забележите как се подобрява вашето самочувствие след това.

Водолей – Може би някой около вас ще се опита да ви окаже натиск, опитвайки се да ви вменява чувство за вина. Бъдете нащрек и не допускайте да ви манипулират. Не трябва да жертвате вашите интереси, поставяйки нуждите на някой друг над вашите.

Риби – Днес избягвайте да се занимавате с по-сложни задачи. Внимавайте повече при работа с документи. Обръщайте внимание на всеки детайл. Не вярвайте на обещания и проверявайте цялата информация. Заемете се с възстановяване на душевното спокойствие.

Съветите на Фортуна

Енергиите са много променливи и в много от случаите те определят нашето поведение и реакциите на ставащото. Необходимо е да се избягват спорове, да не се засягат чувствата на другите хора. Най-добрата форма на общуване е компромиса. Следете какво говорите. Днес е недопустима дори най-неволната лъжа. Нужно е да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност.

Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи.  Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети