Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 24 май 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 24 май 2022

Дневен хороскоп – вторник – 24 май 2022 - Tribune.bg

Овен – Ще бъдете решени да предприемете решителни действия, но ситуацията ще изисква предпазливост. Вниманието към детайлите и търпението ще ви помогнат да избегнете грешки. Денят ще бъде спокоен и едва ли ще донесе промяна.

 

Телец – А с новите запознанства бъдете бдителни, примамливите им предложения може да имат лош фон. Хубаво е да се вслушвате повече в подсказването на интуицията. Тя ще ви насочи по правилния път и така ще избегне сериозни грешни, за които ще съжалявате.

 

Близнаци – Ще влезете в контакт с хора, които са трудни, сложни, с които е трудно да си сътрудничите и да се разберете. Можете да се справите с тях, но само ако им отстъпите водеща роля или действате напълно според техните насоки. Партньорът може да ви каже нещо, което изобщо не ви харесва. Мислете преди да реагирате.

 

Рак – Ще има шанс да въплътите идеите, които сте замислили по-рано. Общуването с близките е напрегнато, лесно се провокирате. Откровеният разговор с близък човек ще ви помогне да разредите напрежението в ситуацията и да поставите всичко по местата.

 

Лъв – Промените определено се усещат във въздуха, така че бъдете готови за всичко.  Вероятно ще продължите да работите върху ново предизвикателство, което ще си поставите. Всички знаци сочат към успех и щастие.

 

Дева – Днес сте пълни с енергия и може би ще започнете да правите планове за пътуване, може би за удоволствие и може би за работа. Щастливият шанс (независимо с какво е свързан) ще намери път към вас по най-неочаквани канали.

 

Везни – Обещаващ ден. Опитайте се да направите каквото трябва, звездите са на ваша страна. Мързелът и бездействието значително ще намалят успеха ви. Бъдете внимателни към здравето си, избягвайте претоварването.

 

Скорпион – Нетърпението, което изпитвате, ви тласка да не чакате повече другите, а да се хвърлите в действие по онези въпроси, които са важни за вас. Плановете и намеренията ви са страхотни, но въпросът е колко наистина ще успеете. Партньорът избягва някои проблеми, на които вие упорито наблягате.

 

Стрелец – Струва си да обмислите предложението, което получавате. Не чакайте твърде дълго, за да дадете своя отговор. Имате чувството, че вашият любим човек малко ви манипулира в определени моменти. Все пак не можете да го/я вините за това.

 

Козирог – В този ден вероятно всичко ще се получи така, както бихте искали. Търпението ще бъде вашият ключ към успеха в този ден. Обстоятелствата са благоприятни за вас. Не бързайте да споделяте плановете и тайните си с никого.

 

Водолей – Вие сте очарователни и хората са привлечени от тази положителна енергия. Не са изключени и нови познанства, които може да имат романтично продължение. Новите познанства могат да ви отворят нови възможности. Внимавайте с парите, възможни са загуби.

 

Риби – Ще бъдете много разочаровани от действията на някои от хората, с които общувате ежедневно. Това не са някакви големи неща, но дори и малките неща понякога могат да „захапят“ сърцето. Емоционално изпитвате леко неудобство.

 

Съветите на Фортуна

Ден за творчески и нестандартни решения. Пълен с радост и движение. Добре е да се прекара известно време в малка компания за разговори, слушане на музика и гледане на филм. Обърнете повече внимание на любовта. Ден на абсолютен релакс. Всяко напрежение е безсмислено. В този случай ще приличате на катерица в колело. Не трябва да започвате грандиозни събития, да планирате нещо сериозно, да се опитвате да решавате важни въпроси. "Само релакс!" - това трябва да е вашето мото за планирания ден. Добрата почивка ще помогне да се натрупат сили за бъдещи постижения. 

 

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват резервните възможности на организма. Трябва да се използват само за съзидателни цели. Препоръчва се активно да се работи върху здравето, да се пият отвари, разходки сред природата, за да усетите енергията на стихиите и да ви “прочисти” вятъра.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема