Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 24.03.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 24.03.20

Снимка:

Време на мъдрост и размисъл

Овен – Ако е възможно, останете вкъщи и не се свързвайте с непознати хора. Може да се почувствате нервни. Просто се отпуснете и се оставете на течението. Оставете събитията сами да се подредят.

Телец – Днес можете да продължите да работите по започналите проекти и дела, за да завършите нещата. Не поемайте нови задачи. Това не е най-добрият период за вземане на сериозни решения.

Близнаци – През този период могат да възникнат проблеми, които засягат както любовните, така и професионалните отношения. Не провокирайте партньора си към агресия, след това ще съжалявате.

Рак – Не позволявайте на паниката да ви обърка. Разговорът от сърце с любим човек ще ви помогне да освободите стреса и да се настроите на правилната вълна. Ще получите необходимата подкрепа.

Лъв – Днес ще трябва да бъдете активни, за да постигнете положителни резултати. Не отлагайте за утре това, което можете да направите сега. Прекарайте с цялото семейство свободното си време, като се забавлявате и разпускате заедно.

Дева – Днес трябва да се избягват бързи и прибързани решения. Опитайте се да прекарвате по-малко време в компанията на други хора - през този период добре ще ви се отрази интроспекцията. 

Везни – Днес чувствата ви могат да заглушат гласа на разума. Мислете положително, скоро всичко ще се промени към по-добро! Вечерта правете релаксираща йога. Не забравяйте да проветрите помещенията и да сте на чист въздух. 

Скорпион – Не се фокусирайте върху негативното, помислете за всичко добро, което ви очаква напред. Подобрете микроклимата във вашия дом. Когато купувате нови неща, пазете се от фалшиви стоки.

Стрелец – В този момент ще е необходимо да се вземат стратегически решения. Не приемайте на вяра получената информация, дори и да ви се струва правдоподобна. Трябва да си поставите конкретни цели и да работите върху резултата. Не прескачайте от едно нещо на друго.

Козирог – Внимавайте да не нараните тези, които обичате. Не се обиждайте от дреболии. Може да се наложи да отмените предварително планираните си дела, но това изобщо няма да ви разстрои. Обърнете повече внимание на децата, съответно на партньора си. 

Водолей – Интуицията ви е силна и благодарение на това бързо ще вземате верните решения. Прекарвайте свободното си време в четене на полезни книги. Проведете пролетно почистване, когато можете.

Риби – Има риск да изразходвате енергията си за празни неща. Не позволявайте на някой да манипулира ума ви. Четенето на психологическа литература ще ви помогне да опознаете по-добре света около вас.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

До 11:29 ч. - Ден на хармония и красота. Препоръчва се завършване на започналата работа. Не правете нови планове. Време на мъдрост и размисъл. Чудесно време за обобщаване и анализиране на събитията през изминалия лунен месец. Хубаво е да чувствате лекота, да не се напрягате, тогава срещата с новия лунен месец ще бъде безопасна. Спомнете си всичко хубаво, което сте преживели напоследък. За лошото изобщо не мислете.

В 11:29 ч. настъпва новолуние. Човешката енергия е отслабена, виталността е близо до нулата. Сега хората са подложени най-много на стрес, нервни разстройства и различни заболявания, тъй като имунитета е снижен. Подходящо време за лунна диета и за работа с желания. Представяйте си бъдещето не като нещо възможно, а сякаш вече е станало. Подобен метод са използвали жреците и маговете на всички култури и народи. Но все пак внимавайте какво си пожелавате!  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още