Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 24.09.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 24.09.19

Дневен хороскоп – вторник – 24.09.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Решаването на проблемите ще отнеме повече време, отколкото обикновено. Но звездите казват, че тази седмица няма недостижими върхове за вас. Внимавайте какво ядете - следобед може да имате храносмилателни проблеми.

Телец – Не вземайте прибързани решения, дори ако изглежда, че нещата ви се изплъзват от ръцете. По-добре е да изчакате малко, докато ситуацията се проясни. Не правете празни обещания в този ден, изпълнявайте добросъвестно всичките си задължения.

Близнаци – Добър ден за делата, които отдавна отлагате. Обстоятелствата ще осигурят много възможности за промяна в личния ви живот. Мнозина ги очаква приятна среща, която може да бъде много важна за отделни представители на вашия знак.

Рак – На този ден се постарайте да запазите повече мълчание, в противен случай можете да навредите на себе си. Не казвайте на никого за плановете си, освен на най-близките си хора. Обърнете внимание на колегите си - може би някой се нуждае от вашата помощ.

Лъв – В отношенията си с другите бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще възникне конфликт. Бъдете честни и откровени с близките си хора, не крийте проблемите си и не се опитвайте да ги решите сами.

Дева – Вероятността за успех в новите начинания е малка, но лесно можете да се справите с добре познатите неща. Труден ден по отношение на семейните отношения. По-голямата част от деня ще бъде посветена на разрешаване на разногласия и помирение след кавги.

Везни – Денят може да е труден за мнозина. Бъдете наблюдателни и се старайте да не пропуснете нещо важно. Не бъдете твърде доверчиви - ще има много хора, които ще искат да се възползват от вас. Отблъснете навреме онези, които се опитват да злоупотребяват с вашата доброта.

Скорпион – Не се занимавайте с всички дела едновременно, само с най-важните въпроси. Вероятно ще искате да подобрите или промените нещо в живота си. Събитията се развиват бавно и вие сте нервни - не е ясно с какво са свързани многобройните забавяния, защото изобщо не сте ги очаквали.

Стрелец – Луната е благоприятно разположена, не се предвиждат спорове и конфликти и ще имате възможност да подредите проблемите си, да поставите всичко на мястото си. Може да бъдете помолени за съвет или да разрешите конфликт между други хора. Може да изпаднете в неприятности и да останете виновни.

Козирог – Добри възможности има за конструктивен диалог и да се постигне компромис, да се намери решение, което да задоволи всеки. Можете да обсъждате всички въпроси, включително най-сложните, такива, поради които преди са възникнали разногласия.

Водолей – Днес имате шанс да постигнете значителен успех в нещо. Това ще изисква не само смелост и решителност, но и съобразителност и постоянство. Ще има възможност да научите нещо полезно, да общувате с хора, които ще споделят с вас ценен опит.

Риби - Може би ще разберете, че някои неща е по-добре да бъдат отложени, за да се концентрирате върху решаването на новите или по-важни проблеми. Не сте предпазливи и лесно се поддавате на провокации.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Всичко, което се случи в днешния ден, може да се нарече „много шум за нищо”. Постарайте се да се успокоите и спокойно да помислите върху ситуацията. Пасивен ден, посветен на вътрешния мир на човека. Ограничете контактите и активността. Нови дела не е добре да се започват, но могат да се довършват старите.

Хубаво е да се прекара денят в уединение и размишления, в съсредоточаване и самовглъбеност. Вслушайте се във вътрешният си глас, размислете върху своето възприятие за света и ще получите нови сили. При приемане на каквито и да било решения, можете да се ръководите изключително от интуицията. Всеки човек има своя вътрешен глас, чрез който разговаря с неговия ангел хранител и в този ден особено силно се усеща този глас. Главното условие е да го разбирате. Едва ли ще чуете гласа на Висшите сили, ако сте потънали в грижи, разпри със съседите или членовете на семейството. Тогава с вас общува не ангел хранител, а личният ви бяс -изкусител, а неговите съвети още повече ще заплетат възлите в живота ви.

Не трябва да се бърза, напротив, нужно е повече разсъдливост да има. Не е толкова важен видът на дейностите, които се извършват, колкото темпът на работа. Действайте равномерно. Не хвърляйте напразни сили, не правете излишни движения. Ден за очистване от шлаките - физически и духовни.

Времето от 01:06ч до 12:30ч е празно, непълноценно, непродуктивно, не предприемайте важни неща.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети