Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 24.11.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 24.11.20

Дневен хороскоп – вторник – 24.11.20 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – По-добре е енергията да се насочи към постигане на конкретни цели. Ако можете да се съсредоточите, тогава можете да постигнете всичко, което сте планирали за днес. Луната е във вашия тайнствен дванадесети дом, така че може да има някои неясни обстоятелства. 

Телец – Очаква ви натоварен, но продуктивен ден. Ще почувствате прилив на енергия, ще имате желание да поемете това, което отлагате дълго време. Подходящ момент да задълбочите отношенията си с любимия човек.

Близнаци – Ще бъдете изправени пред необходимостта да изпълните някаква задача, но имате достатъчно самочувствие и ще се справите с всичко перфектно. Денят обещава да бъде активен, затова си позволете добра почивка вечерта, за да заредите батериите си за следващия ден.

Рак – Денят е добър за действия, особено първата половина на деня. Ако нещо е било отложено дълго време и е чакало подходящия момент, за да предприемете решителна крачка, тогава е дошло времето.

Лъв – Може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са били предварително планирани. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си и на околните, защото действията ви стават твърде напористи и някои хора може дори да ги считат за агресивни.

Дева – Опитайте се да избягвате крайности, придържайте се към златната среда. С половинката си се постарайте да бъдете напълно честни, ако е необходимо, признайте грешките си. Общителността и приятните обноски ви правят неустоимо привлекателни. 

Везни – Късметът е на ваша страна днес! Не само имате късмет, но и сте пълни с енергия и динамика и това ви позволява да се освободите от всичко, което ви измъчва и ви прави нещастни в последно време.

Скорпион – Днес бъдете любезни и тактични в общуването. Това е чудесна възможност да започнете нови, положителни неща. Правете нещата постепенно, без да бързате. Имате нужда от подкрепата на вашия партньор/ка.

Стрелец – Опитайте се да не търсите битки или в крайна сметка ще ги намерите. Кръвното ви налягане ще бъде в дисбаланс. Избягвайте храни с много сол, опитайте се да бъдете спокойни и да не прекалявате.

Козирог –Ще бъде положителен ден. Никога не смесвайте работата с удоволствието, защото тези неща никога не вървят заедно. Забравете за флирта на работното си място и продължете живота си тихо и мирно. 

Водолей – Този ден носи препятствия и закъснения, които със сигурност ще ви дразнят. Бъдете подготвени и запазете спокойствие. Бързането напред само ще ви навреди. Не губете контрол над себе си и ситуацията около вас.

Риби – Ще успеете във всичко, което правите - у дома или на работа, защото Луната във вашия знак ви дава много енергия. Може да се изкушите да поемете твърде много задачи, но ще се справите с всички тях.

Съветите на Фортуна

Човек трябва да живее в настоящето, тоест днес, тук и сега, и в същото време да очаква най-доброто, да има доверие в жизнения план на своето висше аз. Важно е да не се притеснявате за миналото, което не може вече да се промени и в същото време да не се тревожите за бъдещето.

Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви. Днес прекарайте известно време както в работа, така и в забавления и се наслаждавайте на умението да балансирате тези две дейности. Всеки ден си отделяйте време за приятни занимания, защото те са важни точно толкова колкото и работата. Живейте балансирано и си позволете да давате и получавате по равно.

Луната се движи на празен ход от 12:45 часа до 17:05 часа. В това време не бива да се правят покупки, да се започва работа, да се сключват договори, да се предприемат важни неща.                                                                                                                                                                                                                               


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати