Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 24.11.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 24.11.20

Снимка:

Овен – По-добре е енергията да се насочи към постигане на конкретни цели. Ако можете да се съсредоточите, тогава можете да постигнете всичко, което сте планирали за днес. Луната е във вашия тайнствен дванадесети дом, така че може да има някои неясни обстоятелства. 

Телец – Очаква ви натоварен, но продуктивен ден. Ще почувствате прилив на енергия, ще имате желание да поемете това, което отлагате дълго време. Подходящ момент да задълбочите отношенията си с любимия човек.

Близнаци – Ще бъдете изправени пред необходимостта да изпълните някаква задача, но имате достатъчно самочувствие и ще се справите с всичко перфектно. Денят обещава да бъде активен, затова си позволете добра почивка вечерта, за да заредите батериите си за следващия ден.

Рак – Денят е добър за действия, особено първата половина на деня. Ако нещо е било отложено дълго време и е чакало подходящия момент, за да предприемете решителна крачка, тогава е дошло времето.

Лъв – Може да се наложи да се справите с неотложни въпроси, които не са били предварително планирани. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си и на околните, защото действията ви стават твърде напористи и някои хора може дори да ги считат за агресивни.

Дева – Опитайте се да избягвате крайности, придържайте се към златната среда. С половинката си се постарайте да бъдете напълно честни, ако е необходимо, признайте грешките си. Общителността и приятните обноски ви правят неустоимо привлекателни. 

Везни – Късметът е на ваша страна днес! Не само имате късмет, но и сте пълни с енергия и динамика и това ви позволява да се освободите от всичко, което ви измъчва и ви прави нещастни в последно време.

Скорпион – Днес бъдете любезни и тактични в общуването. Това е чудесна възможност да започнете нови, положителни неща. Правете нещата постепенно, без да бързате. Имате нужда от подкрепата на вашия партньор/ка.

Стрелец – Опитайте се да не търсите битки или в крайна сметка ще ги намерите. Кръвното ви налягане ще бъде в дисбаланс. Избягвайте храни с много сол, опитайте се да бъдете спокойни и да не прекалявате.

Козирог –Ще бъде положителен ден. Никога не смесвайте работата с удоволствието, защото тези неща никога не вървят заедно. Забравете за флирта на работното си място и продължете живота си тихо и мирно. 

Водолей – Този ден носи препятствия и закъснения, които със сигурност ще ви дразнят. Бъдете подготвени и запазете спокойствие. Бързането напред само ще ви навреди. Не губете контрол над себе си и ситуацията около вас.

Риби – Ще успеете във всичко, което правите - у дома или на работа, защото Луната във вашия знак ви дава много енергия. Може да се изкушите да поемете твърде много задачи, но ще се справите с всички тях.

Съветите на Фортуна

Човек трябва да живее в настоящето, тоест днес, тук и сега, и в същото време да очаква най-доброто, да има доверие в жизнения план на своето висше аз. Важно е да не се притеснявате за миналото, което не може вече да се промени и в същото време да не се тревожите за бъдещето.

Намерете баланса между забавленията и работата. Когато денят ви е посветен единствено на работата, разходът ви на енергия не е балансиран, което ви кара да се чувствате изцедени и да жадувате храна и напитки, които да повдигнат духа ви. Днес прекарайте известно време както в работа, така и в забавления и се наслаждавайте на умението да балансирате тези две дейности. Всеки ден си отделяйте време за приятни занимания, защото те са важни точно толкова колкото и работата. Живейте балансирано и си позволете да давате и получавате по равно.

Луната се движи на празен ход от 12:45 часа до 17:05 часа. В това време не бива да се правят покупки, да се започва работа, да се сключват договори, да се предприемат важни неща.                                                                                                                                                                                                                                 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още