Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 24.12.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 24.12.19

Дневен хороскоп – вторник – 24.12.19 - Tribune.bg
Снимка:

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си

Овен – Днес ще имате доброто настроение. Ако в последните дни сте били твърде заети и сериозни, сега си позволете да се отпуснете и да станете по-разкрепостени. Вашите планове могат лесно да се променят в последния момент.

Телец – Днес е особено подходящо да  се погрижите за членовете на семейството, да предприемете общи действия без значение дали за работа или за забавление. Денят ви ще е интересен и приятен.

Близнаци – Денят обещава да премине спокойно и в домашни приготовления.  Изпълнени сте с жизненост и енергия. Бъдете сдържани в думите и действията си и няма да имате никакви проблеми.

Рак – Днес интуицията ви е силна, но не трябва да разчитате само на нея. Правете това, което е необходимо, всичко ще се развива успешно. Подготовката за семейната вечеря ви изпълва с приповдигнато настроение.

Лъв – Днес сте готови да разчупите рамките на обичайното. Звездите предричат благоприятно развитие във вашите дела. Разговор с приятели ще ви вдъхнови, ще се събуди желанието ви за забавления.

Дева – Вниманието ще бъде съсредоточено върху домашните задължения. Нещата могат да поемат неочакван обрат, особено по отношение на любовта. Не бъдете критични, това може да обиди партньора ви и да провокира разправии.

Везни – Вие сте обхванати от противоречиви идеи. Трудно ви е да решите какво точно да предприемете. Опитайте се да намерите баланса между вашите собствени нужди и очакванията на близките ви.

Скорпион – Този ден е подходящ да се отдадете на  домакинската работа, инспекция на запасите и бюджета, пазаруване на продукти за в къщи, решаване на вътрешно-семейни въпроси, козметични и лечебно-профилактични процедури.

Стрелец – Имате нужда да изпитате нещо вълнуващо, което да освежи чувствените ви възприятия. Срещнете се с приятели, излезте на разходка, занимавайте се с нещо увлекателно. Използвайте въображението си.

Козирог – Вероятно имате дълъг списък с набелязани задачи, които трябва да свършите. Доброто настроение  ще помогне да се справите с всичко бързо и лесно. По-късно намерете  време да се отпуснете.

Водолей –Запазете спокойствие. Не се оставяйте на емоциите да ви ръководят, не вземайте важни решения под влиянието на импулсивни желания. Добро време за семейни разговори и релаксираща почивка.

Риби – Забравете днес за насъщните проблеми, потопете се в атмосферата на домашното спокойствие. Опитайте се да си върнете вътрешното равновесие. Много е важно да уцелите момента, в който трябва да замълчите, за да не кажете нещо излишно.

  

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Енергията на деня е много благоприятна за всички хора, които са настроени позитивно и носят любов и светлина в сърцето си. Ще ви се удава буквално всичко, което е свързано със съзидание и за благото на себе си и другите хора. В този ден може да получите даже изцеление от нещо – практически от само себе си, без вашето пряко участие.

Спокойствието и уравновесеността е естественото състояние за този ден. С усмивка правете това, което по-рано сте правели с напрежение. Важни дела не предприемайте. Вършете само това, което е неотложно, останалото пак отложете. Обезателно се препоръчва да посветите времето на отдих и съзерцание. Не трябва да правите нищо, което е свързано с разрушителни действия като късане на цветя, чупене на клони или друго.

Ако се настроите на една вълна с благоприятната енергия на деня, полагате основата за добри промени в живота си в близко време. При това ще стане без вашето практическо участие – енергията на Твореца, която протича през вас, ще сътвори нужните промени.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети