Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25 октомври 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25 октомври 2022

Дневен хороскоп – вторник – 25 октомври 2022 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Докато влиянието на затъмнението трае, постоянно ще ви вълнуват финансите ви и ще търсите начини, възможности или идеи, които биха могли да увеличат доходите ви и да добавите нещо допълнително за малко повече лукс в живота ви.

Телец – Слънчевото затъмнение в Скорпион идва с инерция и може да доведе до ефект на доминото от промени в кариерата или семейството, особено ако сте родени в първите дни на зодиакалния си знак. При някои може да има внезапен катаклизъм в семейната среда, а други могат да се включат в дома и да направят покупка или ремонт.

Близнаци – Намерете творческо време за себе си, дайте си възможност за отмора, да си отпочинете добре, защото веднага щом се отпуснете, яснотата на ума ви ще се върне и „магически“ ще намерите решенията на проблемите, които са възникнали.

Рак – Ако имате нещо, което отнема много време, за да го завършите, вижте дали да не го отложите за друг ден или го разделете на части и така може да го вършите повече дни, но с по-спокойно темпо. Нови лица могат да се появят в живота ви внезапно.

Лъв – Днес е подходящият ден да изчистите „главата си“ и да вземете решението, от което се нуждаете. В края на краищата, вашата увереност ще ви помогне да постигнете по-голям напредък с някой от вашите планове. 

Дева – Недоразумения и проблеми дебнат наблизо, така че помислете два пъти, преди да решите да споделите вашите мнения и мисли. Трябва да бъдете внимателни със здравето си, а също и във взаимоотношенията си с братя и сестри, съседи и хора, с които влизате в ежедневен контакт, за да не обменяте тежки думи.

Везни – Може би това затъмнение ви дава силата да се отървете от хора и ситуации, които пречат на развитието ви както в работата, така и в живота ви. Доверете се на интуицията си и ако е необходимо, кажете сбогом както на хората, които не ви оценяват, така и на тези, които не обръщат никакво внимание на чувствата ви. 

Скорпион – Вие сте домакини на Новата Луна и слънчево затъмнение във вашия зодиакален знак и трябва да бъдете подготвени, защото може да възникнат някои ситуации, които ще доведат до развитие и промени както в личния ви живот, така и в образа, който проектирате навън.

Стрелец – Тъй като обикновено сте неспокойни и много общителни, може би тези дни се чувствате уморени и слаби и така, сякаш някой е свалил вашите „батерии“ и не сте много в настроение. Може да искате да се изолирате от многото шумове и тълпи и да направите равносметка на действията си. 

Козирог – Ще бъдете по-амбициозни и може би ще поемете изчислен риск, който ще ви доближи до мечта или ще действате стратегически, за да постигнете това, което желаете. Затъмнението ще ви постави в процес на преглед на социалния ви кръг и преценка кой трябва да остане в живота ви и кой трябва да се отдалечи.

Водолей – Трябва да бъдете много внимателни с финансовото си управление, да не предизвиквате късмета си на работното място, защото това не са времена за рискове. Също така, не прибягвайте до импулсивно и ненужно пазаруване.

Риби – Затъмнението в знака на Скорпион ви вдъхновява да изследвате, разширявате и търсите истината и същността във вашите взаимоотношения – приятелски и лични. Ще станете по-комуникативни.

Съветите на Фортуна

Днес заедно с новолунието има и частично слънчево затъмнение в знак Скорпион. Може да се появи усещане за тревога и безпричинен страх. Да се избягват разногласията и излишния стрес. Ако имате нужда от успокоение, добре ще ви се отрази приемането на валериан. В астрологията слънчевото затъмнение символизира края на един и началото на нов цикъл. Бъдете последователни и не се поддавайте на първите  пориви. Емоциите трябва да се контролират.

Не предприемайте днес нищо важно, не се занимавайте със сериозни дела. Добре е денят да се посвети само на планиране, създаване на ментални модели за добро бъдеще и желания. Планирайте събитията за предстоящите дни, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по-конкретни и подробни.

*Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати