Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25.01.2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25.01.2022

Дневен хороскоп – вторник – 25.01.2022 - Tribune.bg
Снимка:

Oвен – Днес ще бъдете позитивни и оптимистични, тъй като звездите обещават да имат благоприятно влияние върху вас! Пълни сте с енергия и динамика и това ви позволява да се възползвате от всяка възможност, която пресича пътя ви.

Телец – Никога не започвайте да се съмнявате в способностите си, дори ако не винаги разполагате с правилния отговор веднага. Може да е полезно да се откажете от някои от обичайните си методи, за да предприемете алтернативни решения.

Близнаци –Не допускайте да бъдете въвлечени в спорове и разправии, които не ви засягат. Няма нужда да влизате в ролята на миротворци, занимавайте се единствено със собствените си дела. Добре е да приемате нещата по-философски и по-спокойно.

Рак – Луната поставя емоционалния фокус върху някои детайли от живота ви - неща, които може да пренебрегнете в друг ден, но които сега придобиват по-голямо значение. Подходящо време е да анализирате и обмисляте.

Лъв – Сега не е моментът да предприемате решителни стъпки, най-добрата стратегия е да отстъпите за малко и да наблюдавате как се развиват събитията, които ви интересуват. Изчакайте, докато интуицията ви подскаже, че моментът е подходящ за действие.

Дева – Може да преразгледате отново текущите планове или да ги замените с нови, вместо да вървите на пълни обороти към новите начинания. Това не е моментът, в който се чувствате особено уверени в отстояването на желанията си.

Везни – Днес планетарното разположение не изглежда благоприятно за вас по отношение на парите. Понастоящем всяко ваше действие е от значение, така че се опитайте да избягвате всякакво нестабилно или безотговорно поведение.

Скорпион – Отделете днес време за своята половинка, запитайте: „Мога ли да направя нещо специално за теб?“ Има голяма вероятност отговорът да е „да“. Направете го с внимание, за да покажете своята любов и загриженост.

Стрелец – Днес търпението ви може да бъде подложено на изпитание. Приемете конструктивен подход към всяка трудна ситуация, като я разглеждате като възможност да укрепите собствената си позиция и да излезете от нея с по-голямо самочувствие.

Козирог – Днес по-трудно от обикновено ще се разбирате с околните. Понякога ще ви разбират погрешно и като резултат ще има доста обидени. Затова е добре да ограничите общуването, да отложите обсъждането на важни въпроси и общите планове.

Водолей – Старите препятствия ще започнат да отпаднат лека полека и скоро ще осъзнаете как се пробуждат деловите ви (бизнес) инстинкти. Няма да се наложи да чакате дълго за добрите възможности. Други хора могат да наранят чувствата ви днес.

Риби – Може да изпитате някакви затруднения, затова е по-добре да ги обсъдите с приятели или близките си, тъй като те виждат нещата по-обективно от вас в момента. Ако планирате да предприемете някои финансови инвестиции, изчакайте малко и обмислете нещата по-добре.

Съветите на Фортуна

Този ден може да се нарече стресов. Сложен период с висок енергиен заряд. Променя се посоката на вибрацията на Луната. Някои го смятат за ден на разгул на вампирите. Активен трябва да е само външният живот, а вътрешно трябва да се запази спокойствие. Това е много труден ден, изискващ огромна вътрешна дисциплина и отдаденост.

Ден на промени, нови  и неочаквани неща, странни и необясними явления. Необходимо е да се вслушвате в своя вътрешен глас, за да направите правилния си избор и да не изпуснете  късмета си. Днес не трябва да се проявява чувство на гордост, самовеличаене, надценяване. Да се избягват и авантюрите, неоправданите рискове и изясняване на отношения. Не се поддавайте на провокации и интриги. Не се гневете! Следвайте разума си, не чувствата. Ден за покаяние и прошка.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп