Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25.02.20

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25.02.20

Дневен хороскоп – вторник – 25.02.20 - Tribune.bg
Снимка:

Днес ще имате възможността да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви

Овен – Вземете на сериозно работата си. Може да се дразните от дългия списък на текущите задачи, но положителното отношение ще ви помогне да се справите с всички тях. След това ще имате време да се отпуснете и да си починете. 

Телец – Вие се впускате да изпълнявате всички отложени задачи, въпреки че денят е по-подходящ за планиране, а не за действие. Трудности в общуването са възможни, може да се скарате дори с тези, с които сте се разбирали досега.

Близнаци – Не стойте без работа днес и не отлагайте нещата за по-късно, ако можете да ги свършите сега. Ако възникнат проблеми, по-добре е да не се опитвате да се справите сами с тях, а да потърсите помощ: няма да ви откажат.

Рак – След като изпълните ежедневните си задължения, трябва да се потопите във вътрешния си мир. Така ще забравите забързаното темпо на света и ще можете да придобиете дълбока релаксация и прозрение.

Лъв – Бъдете внимателни. Денят не е подходящ за поемане на рискове. И си струва да се заемете със сериозни въпроси, само ако сте сигурни, че можете сами да се справите с тях. Следобеда избягвайте да се претоварвате.

Дева – Можете да постигнете голям успех, да решите сложни проблеми. Интуицията ви е силна днес, но не трябва да разчитате единствено на нея. Не започвайте да обсъждате чувствителни теми с партньора си.

Везни – Семейните обстоятелства изискват вашето внимателно отношение. Планирайте деня си предварително, така че да намерите време за това, което искате да направите за себе си. Съсредоточете се върху най-важните неща, не губете време напразно.

Скорпион – Най-ползотворната ще е първата половина на деня, така че е по-добре да разрешите спорните въпроси преди обяд. Вечерта се опитайте да си починете добре, вземете топла вана преди лягане, за да облекчите стреса.

Стрелец – Вие сте пълни с енергия и борбен дух. Имате желание да се борите за осъществяването на целите си. В момента обаче по-скоро трябва да се дистанцирате от големите инвестиции.

Козирог – Планетарните влияния са благоприятни за хората от вашия знак, така че няма причина да се притеснявате. Подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на текущите задачи. Не правете нищо, което не ви лежи на душата.

Водолей – Не се изключват мистериозни случки и двусмислени ситуации. В същото време планетарните енергии ви помагат да разгърнете потенциала на вашата личност. Способни сте да постигнете много.

Риби – Не си позволявайте да летите твърде надалеч на крилете на фантазията, защото реалността може да ви научи на урок. Не се отклонявайте от изпълнението на своите задължения. В любовта не искайте невъзможното от партньора си.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Днес ще имате възможността интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си. Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите. Воинът у вас е готов за битка.

Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Всичко зависи само и единствено от вас. Каквото и да ви се случи, не трябва да се подавате на огорчението и разочарованието, приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите.

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. Проявете активност, разширете границите си. Важно е да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Не бъдете пасивни и не проспивайте денят в пряк и в преносен смисъл.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети