Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25.05.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25.05.21

Дневен хороскоп – вторник – 25.05.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нови делови/бизнес/ възможности се откриват за вас. Сега имате шанс да ги превърнете в реалност. Звездите ви насърчават и ускоряват страстните ви импулси. Хармоничните планетарни влияния ви помагат да създадете нов баланс на силите във вашите отношения. 

Телец Днес концентрацията ви е на високо ниво. Активността в областта на комуникацията нараства. Бъдете внимателни, вероятно не забелязвате, че някой се опитва да ви каже нещо много важно. Може да пропуснете благоприятни възможности. 

Близнаци – Имате големи амбиции и малко възможности да ги постигнете. Предразположени сте към екстремни реакции. Настроенията ви се колебаят опасно. Знаете как да "изгорите" без причина. Стресът създава здравословни проблеми. 

Рак – Имате някакви очаквания. Нетърпението силно ви безпокои, необходимо е да се намери начин да се отпуснете. Например, прекарайте следобеда с любим човек или приятел. Може да получите допълнителни доходи, на които не сте разчитали. 

Лъв – Някой (работодател, колега) следи работата ви през цялото време и това много ви дразни. Кръвното налягане се повишава бързо в стресови ситуации. Потиснатия гняв може да е бомба със закъснител. Изразете се творчески и конструктивно. 

Дева –Любовният живот е в центъра на вниманието. Несигурността може да причини голям дискомфорт, който ще ви накара дори да се почувствате зле. Криете дълбоката си несигурност зад маската на незаинтересовано поведение. Преодолейте страховете си, защото кризата е временна. 

Везни – Доверете се на вашата вътрешна мъдрост, която ще ви води през важни житейски промени и вярвайте, че те ще доведат до много положителни резултати. Понякога промяната може да бъде страшна, но това е начинът животът ви да се премести на следващото ниво. 

Скорпион – Вие сте добре координирани, така че денят минава без големи проблеми. Въпреки това, вие изпълнявате задачите рутинно, така че поради липсата на концентрация, има възможност да извършите пропуск. 

Стрелец – Удоволствие липсва поради внезапния спад на адреналина. За да се възстановите, измислете веднага нови цели. Вашата директност не е приятна за околните, но е полезна за вас. Трябва да внимавате за възможни пропуски и грешки днес. 

Козирог – Постоянството ви е добродетел, но понякога е по-умно да спрете. Днес вероятно ще сте раздвоени от желанието да бъдете покорни на волята на всички и необходимостта да реагирате гневно и с критика, която с удоволствие бихте насочили към другите. 

Водолей – Самочувствието и оптимизмът се завръщат при вас. Настроението ви се подобрява въпреки някои проблеми. Имате възможност да изгладите старите недоразумения и да рестартирате отношения с хора, които сте елиминирали преди време. 

Риби – Цялото ви внимание е насочено към проблемната ситуация. Най-накрая можете да вземете решение, въпреки че това е най-големият ви проблем. Преодолейте колебанието си и поемете отговорност. 

 

Съветите на Фортуна

Днес можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции преди пълнолунието. Избягвайте пасивния начин на живот. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Вслушвайте се препоръките и съветите на хората около вас, но не пренебрегвайте и вътрешната си интуиция, защото днес тихият й шепот е много силен. Нашият вътрешен подсъзнателен ум вижда всички възможни и не толкова възможни варианти на събитията.

Луната сключва добър аспект с Марс, което ще подпомага действията, динамичното общуване и енергичното емоционално изражение. Получаваме реална възможност да получим това, което ни трябва, но и възможност да изпортим работата поради нервност, бързане и превъзбуда. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети