Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25.06.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25.06.19

Дневен хороскоп – вторник – 25.06.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Ако се почувствате малко нестабилно в сутрешните часове, когато денят започне на преваля ще се оправите, защото планетарните транзити във вашия астрален хоризонт следобед действат положително спрямо вас.

Телец – Положителната ви нагласа привлича околните. Може би ще се изправите пред избор дали да поемете даден риск, или не. Предприемете стъпки само, ако сте напълно убедени в безопасността и ползата, с една дума, че си струва.

Близнаци – Може да срещнете някои пречки, но усилията и всеотдайността ще ви помогнат да ги преодолеете. Не позволявайте на малките неприятности да ви разочароват и всичко ще работи за вас. Вечерта е добре да отделите време за себе си, да се отпуснете у дома.

Рак – Като цяло денят обещава да бъде спокоен и умерен. Възползвайте се от това и не бързайте, по-добре завършете започнатите дела. Внимавайте - има хора, които искат да ви манипулират. В този ден тяхната активност е висока.

Лъв – Вие не се интересувате от разбирането на дълбокия смисъл на случващото се. Предпочитате да възприемате всичко по-повърхностно. В практическите въпроси не сте силни, можете неправилно да прецените перспективите на тази или онази идея. Звездите ви съветват да изчакате с важните финансови решения.

Дева – В работата си се съсредоточете върху конкретна цел и не се разсейвайте с маловажни неща, което ще ви позволи да постигнете добри резултати. Обърнете внимание на балансираното хранене.

Везни –Бихте искали да намерите душевно спокойствие. Може би поради някакви лични проблеми ще се почувствате тревожни. Звездите ви съветват да не се криете, но да споделите безпокойството си с любимия или друг близък човек, тогава ще се почувствате облекчени.

Скорпион – Звездите ви съветват да избягвате кавги с другите, те няма да ви донесат нищо добро, но сътрудничеството и дружелюбието ще са ви от полза. Не се препоръчва да вземате важни решения, които не сте обмислили напълно.

Стрелец – Вашето спокойствие създава атмосфера на хармония наоколо. Вечерта е по-добре да намалите активността си и да прекарате времето си в спокойна обстановка. Може да ви е трудно, но ще трябва да контролирате апетита си.

Козирог – По време на работа ще бъдете несигурни и ще имате трудности да разберете към кой работен проект да насочите вниманието си. Малко трудно ще се съсредоточите върху делата си, твърде често ще се разсейвате. Не падайте духом и не се предавайте на унинието.

Водолей – Може да получите изкушаващо предложение от делови характер. Още от късният следобед започнете да намалявате ритъма на активност, за да се насладите на простите удоволствия от живота.

Риби – На работното място вие сте добросъвестни, защото постигането на добри резултати е от голямо значение за вас. Самоувереността ще ви помогне да се справите с трудни ситуации. Чувствате се комфортно само с тези хора, на които имате доверие.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Слънцето е в квадрат с Луната - този фактор има "намеса" в хода на жизнените енергии, така че е желателно да се обърне специално внимание на здравето.

Добре е да не бъдете пасивни, да не се бърза, вслушвайте се в интуицията си и обмисляйте внимателно всичките си действия. За започване на нови дела е неблагоприятно. Прекрасно време за интелектуален и литературен труд.

Старайте се да мислите положително днес, защото всички ваши мисли и емоции могат съществено да повлияят на бъдещето ви. Не пожелавайте никому зло. Всички замислени отрицателни постъпки са обречени на провал.

Денят е добър както за прояви на щедрост, така и за предаване на опит и мъдрост. Прекарайте този ден в семеен кръг, той носи вибрациите на сближението. Общувайте с децата си, направете им подарък, похвалете ги за нещо и им кажете, че те за вас са най-ценните и скъпи същества. Окуражете ги с вниманието си.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

Автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати