Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25.08.2020

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25.08.2020

Дневен хороскоп – вторник – 25.08.2020 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Критичните забележки не трябва да се игнорират. Те ще ви помогнат да видите собствените си слаби страни и да подобрите съществуващите си концепции, така че шансовете ви за успех да се увеличат. 

Телец –Във вас пулсира живота. В момента се чувствате изключително добре в кожата си. Работата не е заек да избяга. Отделете малко време, за да поемете дъх дълбоко и да избегнете излишния стрес. 

Близнаци – Денят ще бъде динамичен и няма да имате много време за почивка. В професионалната област ще трябва да приложите дипломатически умения. Не добавяйте масло в огъня и избягвайте ситуации, които не ви засягат пряко. 

Рак – Днес няма да имате сериозни притеснения и проблеми, ще сте в позитивно настроение и ще се насладите на деня. Въпреки това избягвайте разгорещени дискусии и не позволявайте на други да хабят енергията ви. 

Лъв – Сега можете да приложите на практика това, което замисляте отдавна. Вие се чувствате заредени с енергия и сте последователни, решително  се стремите да предприемете необходимите стъпки.  

Дева – Настоящите обстоятелства изискват пълно внимание и концентрация от ваша страна. Недейте да си заравяте главата в пясъка и да отхвърляте леко обременителните трудности или да бягате от тях.  

Везни – Днес трябва да съумеете да устоите на някакво изпитание. Опитайте се конструктивно да се справите с тази трудна ситуация. Бъдете умерени. Ще получите подкрепа, която ще означава много за вас. 

Скорпион – Изправяте се пред голямо предизвикателство и се сблъсквате с на пръв поглед нерешими проблеми. Запазете спокойствие и планирайте добре нещата си. Скоро може да откриете, че определени проблеми не са толкова големи, колкото първоначално изглеждат. 

Стрелец – Полагайте усилия да прецените настоящата ситуация по трезв и обективен начин. Не се колебайте да опитате нови решения. Ако можете, отложете планираните инвестиции и придобивки. 

Козирог – На работа се стремите да се движите като по часовник. Може да се сблъскате с някои предизвикателства, но реагирайте спокойно, защото, ако упорито настоявате за възгледите си сега, това само ще изостри конфликтите. 

Водолей – Ако току-що сте планирали финансови операции, по-добре изчакайте малко и преосмислете всичко на спокойствие. Може да има някои препятствия и нещата да не вървят толкова гладко. 

Риби – Непредвидени събития могат да разрушат вашите желания и планове. Тъй като в момента не можете да знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да останете гъвкави.

 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

От 09:28ч до 15:50ч Луната се движи на празен ход. Не предприемайте нищо важно, не купувайте. Вършете обичайните неща или почивайте.

Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да реагирате и решавате въпросите. Не трябва да им се оставя време за развитие. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички промени и бъдете открити към новото.

Не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално. Енергията на деня е подходяща за вътрешна работа върху себе си. Представете си, че през всички сфери на живота ви преминава очистващата енергия на огъня. В огъня изгарят всички препятствия и всички качества, които ви пречат, всички обиди, неприятности и вие отново се прераждате в ново качество. Почистващият огън може да бъде реален и вътрешен, голям или малък.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети