Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 25.12.18

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 25.12.18

Дневен хороскоп – вторник – 25.12.18 - Tribune.bg
Снимка:

От 22 декември, когато Слънцето влезе в знака Козирог в Северното полукълбо и започна зимното слънцестоене, започват да действат енергиите на любовта и сърдечната чакра

Овен – Сърцето ви днес ще бъде двойно по-голямо, поради голямата любов, която носите в него. Вашата емоционалност ще е привлекателна, не я приемайте за слабост.

Телец – Днес ще имате ясен план как да премине денят ви и няма да допуснете отстъпки. Ще имате стремеж да се изявите и да впечатлите всички във вашата компания.

Близнаци – Започнете деня с ясни приоритети. Трябва да различавате важните от незначителните неща. Не очаквайте другите да отгатнат желанията ви. Комуникацията решава проблемите.

Рак –Днес ще бъдете по-емоционални, но това само ще засили вашия чар. Творческото вдъхновение ви дава енергия да изведете отношенията си на по-високо равнище.

Лъв – Може да не успеете да промените целия свят, но можете да промените начина, по който виждате света. Ще бъдете изпълнени с оптимизъм и вяра в себе си.

Дева – Постарайте се да избягвате крайностите и екстремните ситуации и се придържайте към златната среда. Наблегнете на здравословното хранене и не прекрачвайте границите.

Везни – Вашите думи сега притежават особена сила, затова се възползвайте от случая, ако искате да убедите някого в нещо или да го спечелите на своя страна. Ще получите важна информация или добри новини.

Скорпион – Не всеки може да приеме съветите, които давате, независимо колко добри са те. Помислете два пъти, преди да споделите тайна. Не давайте на хората оръжия, които ще ви наранят по-късно.

Стрелец – Не, днес няма да копнеете за далечни дестинации или за пътувания, защото най-щастливи ще бъдете у дома с любимите хора.

Козирог – Най-хубавото е, че докато правите другите щастливи, вие всъщност ще бъдете щастливи. Колкото повече хора накарате да се усмихнат, толкова по-сладко ще се смеете и вие.

Водолей – Не отказвайте, ако сте поканени да прекарате известно време в компания. Ще имате някакво изкушение в емоционалния си живот.

Риби – Чувствате се прекрасно. Възможно е да направите големи покупки под влиянието на импулса, но няма да съжалявате.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

От 22 декември, когато Слънцето влезе в знака Козирог в Северното полукълбо и започна зимното слънцестоене, започват да действат енергиите на любовта и сърдечната чакра. Подобно на приливите и отливите на океана, съществуват такива приливи и отливи на духовна светлина над Земята. Най-силна е тя в периода на Рождество Христово и ще продължи до Богоявление. За това и коледната нощ е истински най-святата нощ от годината. Земята е най- близо до Слънцето и получава най-силно духовните вълни. Христовият импулс се ражда отново в човека, добавяйки светлина и засилвайки любовта в хората. Божествена светлина облива всеки един от нас. Всеки я усвоява според своето ниво на духовност. Време на даването. Това намира израз в даването на коледни подаръци. В този момент над Земята се носи най-много енергията на любовта. Дайте още каквото можете от себе си на близки, познати, на самотните хора. Давайки, ние усилваме аурата на духовните си тела.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“ 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети