Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 26.01.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 26.01.21

Дневен хороскоп – вторник – 26.01.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – През първата половина на деня ще почувствате прилив на енергия. Някои представители на знака ги очакват приятни изненади. Благоприятно време за покупки за неща, за които отдавна сте мечтали.

Телец – Трябва да бъдете по-внимателни в решенията, действията и изказванията си. Съществува риск от грешки. Ако обаче не бързате, останете спокойни и мислите разумно, можете да прекарате времето си както приятно, така и полезно.

Близнаци – Ден, подходящ за решаване на почти всеки проблем. Ще имате време да направите много полезни неща. Хубаво е, че усилията ви няма да са напразни. Много от вас ги очакват приятни изненади.

Рак – Вероятни са малки парични постъпления. Дребните разногласия, които възникнат, могат да се изгладят с шега. Това е добър ден за закупуване на някои полезни неща за вашия дом, например мебели и домакински уреди.

Лъв – Първата половина на деня е време на емоционална приповдигнатост. Настроението се подобрява значително, чувствате се по-весели и енергични. Това помага да се преодолеят трудностите, да се решат проблеми, които ви притесняват.

Дева – Първата половина на деня е благоприятна за преговори, можете да обсъждате най-трудните въпроси, без да се страхувате, че ще бъдете неразбрани. Ако има някакви затруднения, приятели и други близки хора с готовност ще помогнат за преодоляването им.

Везни – Колкото повече време прекарвате извън дома, толкова по-добре. Този ден изглежда е специално създаден за общуване, нови запознанства, срещи с много различни хора. Първата половина на деня е много ползотворна за работа.

Скорпион – Опитайте се да избегнете сблъсък с всичко, което ви дразни и влошава настроението ви, търсете източници на положителни емоции, включете се в автотренинг. Не се задълбочавайте в ситуациите и не реагирайте емоционално на тях.

Стрелец – Плановете могат да се променят в движение, така че не си струва да планирате нещо в този ден, но е по-добре да правите това, което предлага животът - да следвате хода на събитията.  Вероятни са срещи със стари познати.

Козирог – Обещаващ ден. Вашите действия може да не доведат до незабавни резултати, но по-късно със сигурност ще бъдете възнаградени за вашите усилия. Няма нужда да бързате, но не бива да отлагате проекти на заден план. 

Водолей – Не е нужно да бързате в нищо. Действайте последователно, обмисляйте всяка стъпка. Има тенденция да бъдете разточителни в харченето, особено в купуването на неща за лична употреба.

Риби – Очаква ви успешен ден, особено първата му половина. Нещата вървят добре. Положителното отношение към живота ви прави още по-привлекателни в очите на другите. Подходящо за общуване с близки и приятели.

Съветите на Фортуна

До 15:04 ч денят е добър за начало на важни дела.  Ключовият аспект за деня е съзидание. Съдбата ще ви покровителства. Може би в този ден най-накрая ще бъдете освободени от съмненията и тревогите, които ви измъчват. Във всеки случай ще успеете да постигнете хармония със себе си и със света около вас.

След 15:04 ч лесно могат да се провокират всякакви спорове и конфликти. Препоръчва се да бъдете сдържани и търпеливи в отношението си към другите, въпреки че ще бъде трудно. Възможни са разочарования особено в любовта. Може да избегнете това като отложите среща, отстъпвате и не провокирате партньора си. Отделете време за съзерцание на природата, пък макар и от картини, репродукции или снимки на красиви пейзажи.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Светлана Христова Благодаря Ви! С вас лесно си обясняваме всички срещи и събития, ставащи....случайно...Бъдете здрава!
25.01.2021 21:07 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети