Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 26.02.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 26.02.19

Дневен хороскоп – вторник – 26.02.19 - Tribune.bg
Снимка:

В главата ви могат да се появят нови оригинални идеи, да ви хрумнат брилянтни решения на стари проблеми

Овен – Полезно е за вас да участвате в обществени мероприятия. Можете да се запознаете с хора, които ще ви отворят нови възможности, ще ви помогнат да реализирате най-амбициозните си планове.

Телец – Емоционалният фон на деня е благоприятен, настроението ще бъде добро, дори ако всичко върви малко по-различно от очакваното. Вие предпочитате да действате предпазливо, да не рискувате, ако това не е необходимо.

Близнаци – Старайте се творчески да подхождате към решението на всички проблеми. Едва ли не всички обстоятелства днес можете да използвате в свой интерес. Интуицията ще ви подскаже как най-добре да постъпите.

Рак – Можете не само приятно да прекарвате времето си, но и да правите значителни промени към по-добро в личния си живот. Това ще изисква търпение и предпазливост, не трябва да бързате в нищо.

Лъв – Денят ще бъде доста уморителен. Малко вероятно е да имате време да направите всичко, което сте планирали. Вие сте малко по-сериозни от обичайното и на вашите близки това със сигурност ще им хареса. За тях ще бъдете надежден помощник и добър съветник.

Дева – Днес мнозина от вас ще са непоследователни, повече отколкото обикновено, ще променяте лесно мнението си, ще преминавате от една крайност към друга. Ще забележите възможности, от които другите не са се възползвали и ще го направите вие.

Везни – Запазете спокойствието, макар че няма да е лесно. Околните днес ще ви дразнят и ще ви изкарват от равновесие. Не позволявайте на емоциите да ви владеят. Ако се налага да вземете важно решение, ръководете се от логиката и здравия разум, не от интуицията и чувствата.

Скорпион –Избягвайте да се претоварвате с работа, не се нагърбвайте с много неща за вършене. Старайте се колкото може повече да избягвате стреса – всичко това може да ви причини през нощта безсъние.

Стрелец – Преди да постигнете целите си, ще трябва да преодолеете много предизвикателства. Денят е свързан с укрепването на семейните отношения и появата на нови традиции, към които с удоволствие ще се придържате.

Козирог – Денят обещава да бъде доста активен, така че вечерта да си починете добре, за да презаредите батериите за следващия ден. Избягвайте да спорите с любимия си човек, особено по отношение на парите.

Водолей – Може да сте прекалено емоционални, но това няма да ви навреди, по-скоро ще ви бъде от полза. Емоциите могат да добавят чар и страст към интимния живот. Поток от творческо вдъхновение ще повдигне нивото на енергията ви и ще донесе нови желания.

Риби – Вас ви очаква динамичен и продуктивен ден. Може да се наложи да се занимавате с неотложни въпроси, които не са били предварително планирани. Внимавайте да не действате в ущърб на себе си или другите.

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Това е ден на мъдростта и получаване на нови знания. В главата ви могат да се появят нови оригинални идеи, да ви хрумнат брилянтни решения на стари проблеми. На този ден се увеличават способностите на човек за творческо и духовно обновление. Необходимо е пълно съсредоточаване върху най-важния проблем за вас и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му. Денят е свързан със световното право, знанията, книгите, архивите, информационното поле. Това е време за мъдрост, изследване на тайни знания, науки, занаяти. Всяко познание лесно се усвоява. Изведнъж могат да ви се открит нови възможности. За започване на нови дела, особено сериозни, денят се смята за неблагоприятен. Благоприятно е за тези действия, които са насочени към съзидание.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети