Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 26.03.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 26.03.19

Дневен хороскоп – вторник – 26.03.19 - Tribune.bg
Снимка:

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване

Овен – Иска ви се да оставите всичко неприятно зад гърба си, да се отпуснете и да прекарвате времето си с хубави и позитивни хора, с които да водите добър разговор или да предприемете заедно нещо, което ще повдигне духа ви и ще подобри настроението.

Телец – Когато се разстроите, защото трябва да се справяте с проблемите и притесненията си, не позволявайте в резултат на това да натрупвате в себе си негодувание. Така се наранявате повече. Направете нещо, за да решите проблемите си. Това ще ви даде положително чувство за самооценка.

Близнаци – От време на време се нуждаете от стимулиране на ума и емоциите, разнообразие и от възможността да се измъкнете от рутината на ежедневието. Необходимо е да се предприеме нещо целенасочено за подобряване на ситуацията. Правете нещо, което ви носи радост.

Рак – Вие търсите контакти, знания и информация, които отварят вратата за по-добри възможности за по-интересен и забавен живот. Вие сте готови да научите всичко, стига то да може да се приложи на практика и да служи за вашето личностно развитие.

Лъв – Време е да се изправите на задните си крака. Искате внимателно и задълбочено да изпълнявате задачите си и да не се отклонявате от тях. Вие приемате задълженията и отговорностите си сериозно и се опитвате да стигнете до дъното на нещата, търсейки радикално решение на проблемите си.

Дева – Каквото и да възприемате - хора, неща или информация – вие го анализирате, както критично, така и с определен скептицизъм, защото искате да сте сигурни дали е полезно за вас или не.

Везни – Нуждаете се от дейност, контакти или преживявания, които ви удовлетворяват и обогатяват. Можете да намерите вдъхновение във всичко, което прави живота ви пъстър, интензивен и вълнуващ.

Скорпион – Поради факта, че сте заседнали в истински неприятна ситуация, вие търсите контакт с полезни хора, на които се надявате да проявят разбиране и да ви осигурят морална подкрепа. Може да получите необходимото насърчение, но в крайна сметка трябва да решите личните си проблеми сами.

Стрелец – Вие изисквате оптимално качество на живота си и работите целенасочено за подобряване на вашата жизнена ситуация. Вашият оптимизъм и амбиция ще ви подтикнат да предприемете нужните стъпки в тази посока.

Козирог – В момента може би преживявате стресови условия. Може да е свързано с работата или междуличностните отношения, да срещате трудности или емоционални проблеми, които заплашват да изчерпат енергията ви.

Водолей – Вие често се чувствате възпрепятствани от някого или нещо, защото плановете ви се провалят или защото срещате препятствия по пътя си, получавате критики и всичко сякаш ви дразни. Поради тази причина може би сте натрупали голяма вътрешна нервност, която лесно може да избухне под формата на неочаквани агресивни реакции.

Риби –Когато вярвате, че вече сте достигнали границите на поносимостта, издишайте дълбоко три пъти и оставете гнева да излиза с всяко издишване. Продължете със спокойни, дълбоки вдишвания и си кажете, че дори най-лошото преживяване може да бъде полезно за вашето развитие, ако го приемете като предизвикателство. Една японска поговорка казва: "Трудностите са бижу за вас".

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Денят има силна енергия. Подходящо е за активни действия, но без претоварване. Луната е намаляваща, жизнеспособността на организма е намалена, човек е по-малко активен, бързо се уморява, реакциите се забавят, затова не трябва да се захваща с дела, които изискват големи усилия. Действията трябва да бъдат насочени към завършване на нещата, не да се започват нови. Да се избягват прояви на гордост и високомерие.

Денят способства духовното израстване, затова днес е добре да се занимавате с медитации, духовни практики, да четете духовна литература. Благоприятно е за създаване на нови контакти и връзки. 

Уязвими органи на деня са очите и гърба. Полезно е да се правят упражнения за очите. Благоприятно е за масаж на гърба.

В този ден може да зададете въпрос и да гледате към небето продължително. Във формата на облаците или чрез друг небесен знак може да намерите отговора.

Автор: Ивелина Пенчева – астролог,

автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати