Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 26.11.19

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 26.11.19

Дневен хороскоп – вторник – 26.11.19 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нещата при вас обещават да се развият успешно дори без много усилия от ваша страна! Днес ще излъчвате позитивизъм, щедро споделяйки доброто си настроение с всички, които са около вас.

Телец – Звездите ви придават решителност, активност и цял набор от качества, които ще ви позволят успешно да преодолявате препятствията и да поемете почти всяка работа и задача. Ще можете да намерите решение на всеки проблем.

Близнаци – Пред плановете ви може да възникнат пречки, но това изобщо не означава, че ще се провалят. Само че ще трябва да отделите много повече време и енергия от обикновено за всякакви задачи.

Рак – Днес ще бъдете в баланс умствен и физически и това ще повлияе благоприятно на всички ваши действия. Ако не успеете, тогава това ще бъде само по ваша вина. Денят предвещава добри възможности за вас, но може да не се възползвате изцяло от тях.

Лъв – Днес вероятно ще бъдете напълно доволни от хода на делата си - събитията обещават да се развият по план. С други думи едва ли ще имате повод да се оплаквате от обстоятелствата. Ще бъдете в добро благоразположение.

Дева – Днес трябва да помислите за подобряване на семейните отношения. Атмосферата на любов и взаимно разбирателство вкъщи ще повлияе положително на вашата работа и професионална дейност, което ще увеличи общите резултати.

Везни – Бъдете внимателни във всичко. Предпазливостта ще ви помогне да избегнете много проблеми. Сега е по-добре да не предприемате рискове и да не разчитате на късмета си. Обстоятелствата могат да се развият по неочакван начин.

Скорпион – На този ден, въпреки предварително изготвен план, ще трябва постоянно да импровизирате, за да завършите успешно задачите. Когато общувате с любимия човек, има смисъл да се вслушвате в неговото мнение, а не да отказвате гледната му точка, която не съвпада с вашата.

Стрелец – Девизът на деня за вас трябва да бъде: „Не се страхувайте да тръгнете по пътя, страхувайте се да останете на едно място!“. Привличате другите със своя чар и неизмеримо красивата си усмивка. Може да сте център на вниманието без да полагате никакви усилия. 

Козирог – Днес сте практични и това е вашето предимство. Всичко, което е започнато, трябва да се довърши. Денят предразполага към спорове и изясняване на отношения. Може да има незначителни разногласия с приятели, семейни спорове.

Водолей – Днес трябва да изпълните максимално задълженията си, опитите да ги избегнете няма да е добра идея.  Неочаквани обстоятелства допринасят за творчески импулс и внезапното разкриване на вашите способности. 

Риби – Началото на деня може да ви донесе неприятни изненади, с които можете бързо да се справите. Голяма част от проблемите ви се дължат на прекомерното усърдие, с което поемате куп напълно ненужни задължения. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

По възможност всичко, което правите, трябва да ви носи чувство на дълбоко удовлетворение. За лошото изобщо не мислете. Огледайте се наоколо и потърсете поводи за радост. Старайте се да виждате само хубавото и се наслаждавайте на всеки миг от живота.

Не се препоръчва да се започват нови проекти, но можете да завършвате старите. Нежелателно е да влизате в последния ден на лунния цикъл в дългове. Бъдете внимателни и добри към хората, които ви заобикалят. Покупки, инвестиции да се избягват.

Новолуние в 17:07 ч. Минимум енергия. Реакциите се забавят и самочувствието се влошава. В общуването с другите се засилва конфликтността, агресивността, което увеличава възможността за грешки. Може да се появи арогантност в поведението на хората. Всяко изясняване на отношения може лесно да се превърне в скандал.

Благоприятно е за планиране на нови неща.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети