Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27 септември 2022

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27 септември 2022

Дневен хороскоп – вторник – 27 септември 2022 - Tribune.bg

Овен – Вие притежавате способността да вземате разумни и целенасочени решения и винаги успявате да намерите правилният подход за действие. Не допускайте обаче да се държите прекалено самоуверено или небрежно към другите.

 

Телец –Плановете ви е малко вероятно да бъдат реализирани веднага. Ситуацията обаче постепенно започва да се променя към по-добро, така че просто бъдете търпеливи. Има вероятност да получите неочаквано предложение за нещо.

 

Близнаци –Пред вас се отварят нови възможности, но не винаги знаете как да се възползвате от тях. Не бързайте да вземате решения. Необходимо е първо да обмислите нещата добре, за да знаете как да постъпите правилно.

 

Рак – Време е да оставите миналото зад гърба си и да се фокусирате само върху бъдещето. Винаги обмисляйте важните неща спокойно и внимателно, така ще можете да преодолеете всякакви възможни последици, преди да ги приложите на практика.

 

Лъв – Вие сте способни да постигнете много, но в някои моменти ще трябва да положите повече усилия от обичайното, за да постигнете успехът, който ви трябва. Колкото по-малко прибързани решения вземате, толкова по-добре.

 

Дева – Делата, които се надявате да свършите бързо, може да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Никой няма да започне да вади кестените от огъня заради вас и колкото по-рано осъзнаете тази истина, толкова по-добре.

 

Везни – Не обръщайте много внимание на дреболиите, мислете повече за това, което наистина има значение. Много зависи от вашата способност да избирате приоритети, да хванете основното. Имате достатъчно опит и здрав разум, за да вземате решения сами.

 

Скорпион – Ако не се поддадете на безпокойство и тревожни мисли, денят ви ще е добър и ползотворен. Към всяко нещо подхождайте творчески, ако е необходимо импровизирайте. Благоприятно време за общуване с близки приятели.

 

Стрелец – В днешният ден е възможно да се открият пред вас нови перспективи. Подходящо е за срещи и разговори с приятели и познати. Добро време за развлечения, търсене на удоволствия и изобщо за смяна на обстановката.

 

Козирог – За много от вас денят  ще е благоприятен, макар че не е изключено да се появят някои дребни проблеми. Подходящо е за обмен на информация, да търсите решения на текущите задачи. Не се захващайте с това, което не ви лежи на душата.

 

Водолей – Днес не е изключено да се сблъскате с неочаквана и предизвикателна ситуация. Ако действате внимателно и търпеливо, ще успеете да преодолеете усложненията.  Импровизацията е особено полезна при решаването на проблемите.

 

Риби – Днес е актуално правилото: “Който търси, намира.” С повече активност ще постигнете това, което желаете, но е необходимо да действате много внимателно. Силовите методи няма да ви помогнат. Натрупаните дела не отлагайте повече, ако имате възможност ги довършете сега.

 

Съветите на Фортуна

 Ден за астрално обновяване на тялото. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Активността в този ден не е излишна, важното е да се концентрирате само върху една, най-важната задача.

Не бъдете пасивни. Не трябва да се проспива днешният ден в пряк и в преносен смисъл. Лошо ще бъде, ако енергията ви отиде за празни неща и разговори. Неизползваната енергия може да подрине здравето на човека. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими. В този ден физическото натоварване е своеобразно средство за профилактика на душевни травми.

Пазете се от изблици на агресия - свои и чужди. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Препоръчителни са всякакви бани, контрастни душове.

 *Правата на текстовете от секция „Хороскоп“ са запазена собственост на сайта Tribune.bg. Копирането им в други сайтове е забранено.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати