Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27.04.21

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27.04.21

Дневен хороскоп – вторник – 27.04.21 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Днес много ще искате да командвате другите и да поемате инициативата, но това не винаги ще бъде разумно и може да изостри отношенията с другите. Пазете се от клюки и се опитайте да не се бъркате в чужди работи. 

Телец – Звездите ви обещават щастлива случайност, при условие, че сте инициативни. Проявете креативност или направете нещо, което отдавна искате да направите. Пазете се от недоброжелатели - днес те могат да се държат съвсем непредсказуемо.

Близнаци – Днес е по-добре да не правите нищо и да не бързате с изводите - те едва ли ще бъдат верни. По-добре е да се погрижите за подреждането на нещата в дома, офиса, бюрото, документите, но не започвайте нищо ново. 

Рак – Поставете нещата в ред и не се страхувайте от рутината - днес ще можете да правите обикновени неща с особена лекота. Не планирайте много задачи за първата половина на деня - вероятни изненади могат да нарушат вашите планове.

Лъв – Не оставяйте мрачните мисли да текат, днес ще имате повече от достатъчно подозрения. Опитайте се да се отпуснете - това ще ви помогне да подобрите отношенията си с околните и ще ви помогне да се чувствате спокойни.

Дева – Помислете за действията си и не бързайте. Денят е добър за преразглеждане на плановете, но не и за активни действия. Пазете тайните си от другите, в противен случай рискувате да загубите много.

Везни – Старайте се да не влизате в конфликт и да не предприемате твърде рисковани действия. Звездите предупреждават за прекомерна щедрост при харченето и съветват големите покупки да се отложат за друг ден.

Скорпион – Денят ще ви донесе нови емоции. За да се чувствате комфортно, опитайте се да не се намесвате в отношенията на други хора - днес по-добре стойте далеч от тези, които причиняват негативни емоции и чувства.

Стрелец – Днес може да имате нови впечатления. Освен това пълнолунието ви осигурява творческо вдъхновение. Може би ще откриете нови хоризонти в собствения си двор. Станете господар на този ден и не позволявайте на никой да ви диктува правилата.               

Козирог – Не бързайте с нещата - днес няма да успеете толкова бързо, колкото бихте искали. Звездите ви съветват да си починете и да се отпуснете. Вероятно е другите да се опитат да скрият нещо или да го представят по съвсем различен начин от това, което всъщност е.

Водолей – Звездите ви обещават благоприятен ден, за да осъществите плановете си и да избегнете затруднения. Вероятни са не само неочаквани новини, но и срещи с приятни хора и с онези, които отдавна не сте виждали.

Риби – Не вземайте бързи и отговорни решения през първата половина на деня - възможни са разочарование и неприятности. Настройте се на положителна вълна - емоционалното оцветяване на деня и успехът ви ще зависят от вашето настроение.                                                            

Съветите на Фортуна

В 06:33 часа има пълнолуние – Слънцето е в Телец, Луната е в знак Скорпион. Това е период на страст и флирт и хората често изпитват силни моментни емоционални преживявания.                     

Нехармоничният аспект на Слънцето и Луната предизвиква конфликт на съзнание и подсъзнание, емоции и воля. Психиката става по-напрегната, може да настъпи дисбаланс и безпокойство. Създава се тенденция към разделяне на света на добър и лош. Напрежение в отношенията с противоположния пол.

Луната в Скорпион предизвиква страст във всичко и най-вече в отношенията. Ревността, подозрителността, неоснователната обида, дивата наслада и така нататък са типични за отношенията през този период. Това е и най-доброто време да се освободите от миналото, като изхвърляне на ненужни неща или прекъсване на ненужни отношения. Важно е да контролирате гнева и нетърпението си. Емоциите могат да заемат мястото на разума и човек може да стане нестабилен и неспокоен.                                                                                                                                           


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети