Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Хороскоп
  3. Дневен хороскоп – вторник – 27.07.2021

Хороскоп

Дневен хороскоп – вторник – 27.07.2021

Дневен хороскоп – вторник – 27.07.2021 - Tribune.bg
Снимка:

Овен – Нужно е да сте рационални и обективни. Ако дълго сте полагали усилия в определена посока, то днес можете да очаквате някакъв резултат. Но не забравяйте, че винаги получаваме точно толкова, колкото заслужаваме, а не каквото ни се иска.

Телец – Мобилизирайте силите си и не оставяйте днешната работа за утре или за следващата седмица. Бъдете решителни и вложете повече ентусиазъм в работата си. Така ще можете да постигнете по-бързо желаните от вас цели.

Близнаци – Ако чувствате тежест в сърдечната чакра, вероятно причината за това са недоизказани или неразбрани думи. Опитайте да изясните ситуацията и да освободите напрежението, като споделите с приятел или чрез медитация.

Рак – Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не се контролирате в действията си, може да имате проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от романтични чувства.

Лъв – Ако търсите отговори, не забравяйте, че те са във вас самите. Осланяйте се само на себе си. Вслушайте се във вътрешния си глас и открийте своята пътеводна светлина. Тя ще ви покаже верния път.

Дева – Ако някой в нещо ви обвинява, това е сериозен повод да се замислите над казаното. Особено, ако обвиненията не са лишени от известно основание. В интимен план сте прекалено чувствителни днес.

Везни – През днешният ден ще ви е трудно да се задържите на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разхвърляни в действията си. Незначително недоразумение не е достатъчен повод да изпадате в истерия.

Скорпион – Късметът днес ще е променлива величина за вас. Трябва само да постоянствате и целенасочено да се трудите за вашите желания. Възможно е върху взаимоотношенията ви да легне сянката на лъжата.

Стрелец – Днес може да се почувствате с нисък жизнен тонус, но внезапен заряд от енергия ще получите точно, когато имате нужда от нея. Рейтингът на вашата популярност може да се вдигне неимоверно.

Козирог – Ще дадете воля на обзелото ви нетърпение. Вместо това, много по-добре е да го преобразувате в полезна енергия. Изборът обаче си е ваш. В областта на личният живот сте зациклили върху собствените си чувства.

Водолей – Днес има вероятност да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите. Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.

Риби – Движеща сила през днешният ден ще бъде вашият алтруизъм. Ще се откажете от едни планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

Съветите на Фортуна

Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна.

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети